![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 08. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané brambory s kotletami: Do vymazaného pekáčku poklademe oloupané syrové brambory pokrájené na kolečka, posypeme strouhaným sýrem a na ně položíme prudce opečené kotlety. Posypeme kolečky cibule, osolíme, opepříme a zase poklademe …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé knedlíky s uzenym masem: Brambory oloupáme a nastrouháme jako na bramborák, rohlíky nakrájíme na kostičky, uzené maso nakrájíme na kostičky. Všechny suroviny spojíme v těsto z kterého tvoříme koule a dáme vařit do osolené vroucí vody. Vaříme …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečení vepřoví dráčci: Bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme, vložíme do pekáčku, posypeme česnekem, kmínem, mletou paprikou a nakrájenou cibulí. Podlijeme a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme. Hotové ma ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso se sardelí: Maso protkneme slaninou a vetřeme do něj sardelovou pastu. Necháme uležet 2-3 dny. V kastrolu rozpustíme zbytek slaniny, přidáme najemno nakrájenou cibuli a osmahneme do zlatova. Přidáme nachystané ma ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso v kapustě: Osmažíme cibuli a přidáme maso nakrájené na kostky. Obděláme ze všech stran, osolíme a podlijeme horkou vodou. Přidáme utřený česnek a pepř a za občasného míchání dusíme do měkka. Kapustu nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené maso: Ingredience smícháme, pokud lák bude moc hustý, přidáme trochu oleje. Maso naklepeme, naložíme láku a necháme přes noc odležet. Pak maso osmažíme jako minutku. Je to jednoduchý recept, se kterým je ú ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jogurtové řízky: Postup přípravy: Kuřecí řízky nebo látky vepřové pečeně jemně naklepeme, osolíme a opepříme a namáčíme do jogurtové marinády. Tu připravíme smícháním jogurtu, vajec, česneku, opět soli a pepře a já př ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Banánové překvapení: Maso naklepeme a posypeme solí a pepřem. Osmahneme na troše oleje a ke konci posypeme kari koření. Maso naskládáme do zapékací mísy a poklademe hustě kolečky banánu, na které položíme tvrdý sýr …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí rarášky: Maso nakrájíme na drobné kostičky a naložíme na 24 hodin do těstíčka. druhý den rychle smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s vařenými bramborami, obkládáme nakrájenými rajčaty a paprikami. ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na červeném víně: Česnek, dvě malé cibulky a petrželku jemně pokrájíme, olej zahřejeme v kastrolu, přidáme slaninu pokrájenou na malé plátky, porce kachny, pokrájené cibulky, zbylé cibulky vcelku, víno a půl šálku vody ... …více»
|