Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
19. 08. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babiččino kuře: Kuře naporcujeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme ve strouhance. Vložíme do pekáče s herou a dáme péct do trouby. Po nějaké době otočíme a podlejeme. Upečeme do zlatova. Podáváme s rýží. ... …více»
|
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Klášterní kolínko: Koleno vykostíme podélným řezem, oškrábeme kůžičku, posolíme, potřeme česnekem, jalovcem a snítkou rozmarýnu. Vše pevně srolujeme a upevníme motouzem. Koleno posypeme cibulí pokrájenou na kolečka a za ... …více»
|
19. 08. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Balená svíčková: Mleté maso osolíme, přidáme 2 vejce, pepř a rozdělíme na díly. Jeden díl rozetřeme na igelitový sáček a hustě pokmínujeme. Na tuto směs položíme osolenou a pokmínovanou svíčkovou, kterou opět zakryjem ... …více»
|
19. 08. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lívance s masovou náplní: Ve vlažném mléce rozšleháme droždí, zasypeme moukou se solí a nakonec přidáme vejce. Necháme vykynout a v rozpáleném lívanečníku s olejem pečeme. Po otočení dopečeme lívaneček i z druhé strany. Dopros ... …více»
|
19. 08. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Plněné vepřové kotlety: V kotletách vyřízneme kapsu, osolíme je, potřeme rozdrceným česnekem a naplníme kolečky salámu a půlkami plátků sýra. Sepneme, kotlety osolíme i na povrchu, obalíme v mleté paprice, potom v mouce a v ... …více»
|
19. 08. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Jahelník s uzeným bůčkem: V pekáčku rozpustíme slaninu a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme vařený, na kostičky nakrájený bůček, přebrané a spařené jáhly a zalijeme osoleným mlékem, aby vše bylo potopené. Pečeme ve s ... …více»
|
19. 08. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masový závin z listového těsta: Z uvedených surovin zpracujeme hmotu, zabalíme jako závin, potřeme vejcem a pečeme 1/2 hodiny do růžova. Servírujeme teplý s bramborovou kaší nebo studený se zeleninou. ... ... …více»
|
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčkové pikantní závitky: Plátky bůčku naklepeme, na okrajích nařízneme, poklademe kyselým zelím, doprostřed položíme díl klobásy délkou úměrný plátku. Zavineme, převážeme nití, osolíme, opepříme, pokmínujeme. Pak závitky polo ... …více»
|
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Skřivánci na niti: Z bůčku rozkrojíme co největší plát, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Poklademe zelím a paprikou a zatočíme roládku. Nakrájíme malé kousky, které upevníme dvojitou nití nebo mot ... …více»
|
19. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kotlety v zelí: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme a prudce na oleji opečeme. dáme na teplo. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme povařené zelí nakrájené na nudličky, osolíme a zalejeme vínem. Slaninu ... …více»
|