Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moravskoslezské klobásníky

fotka Moravskoslezské klobásníky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Moravskoslezské klobásníky:

600 g klobásy  | 500 g hladké mouky  | 2 ks žloutky  | 3 polévkové lžíce oleje  | 20 g droždí  |  mléko  |  sůl  |  sádlo nebo vajíčko na potírání

Postup přípravy receptu Moravskoslezské klobásníky:

Z mouky, droždí, mléka, soli a oleje vypracujeme vláčné těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí těsto rozválíme a zavineme do něj klobásy (stejně jako při přípravě závinu). Pečeme zvolna, v průběhu pečení potíráme sádlem nebo žloutkem. Po upečení necháme zchladnout a krájíme na jednotlivé porce. Můžeme podávat s domácím kysaným zelím.



Tip navíc: Pro ještě lepší a nápaditější chuť můžeme před pečením klobásu obalit kořením, špenátem apod.
Přeji dobrou chuť!


Fotky receptu Moravskoslezské klobásníky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moravskoslezské klobásníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !