400 g vepřové maso z kýty
| 400 g vepřová játra
| 200 g ostrá klobása
| 200 g uzená slanina
| 2 ks cibule
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Zbojnická pochoutka:
Maso, játra a slaninu nakrájíme na přibližně stejné plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Na kovové jehly nebo špejle střídavě napichujeme maso, cibuli, játra, klobásu a slaninu. Vše osolíme, opepříme a narovnáme do pekáče. Mírně podlijeme a ve středně horké troubě upečeme dozlatova. Během pečení obracíme a podle potřeby podléváme trochou vody. Zbojnická pochoutka se podává s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Zbojnická pochoutka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!