![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na hořčici: Očištěného králíka nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, krátce ho necháme odležet a pak na rozehřátém másle …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant na slanině: Vykuchaného bažanta na povrchu i uvnitř dobře omyjeme, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a posolíme. Na pekáči zpěníme máslo …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí ragú: Na másle osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřenky: Nepříliš jemně umleté maso smícháme s rozmočenou houskou, nadrobno nakrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí. Dobře promícháme a …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holandské řízky: Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, vejce a mléko. Dobře promícháme, nejlépe rukou a vložíme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čevapčiči: Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu vmícháme do mletého masa. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a koření, osolíme a dobře …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná pečeně s rajčaty: Mletá masa, rozdrcený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl dobře promícháme. Z hmoty vytvoříme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí špíz: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Plátky pokapeme olejem a necháme několik …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbská jehněčí žebírka: Žebírka naklepeme, na kraji nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách je důkladně opečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská jehněčí žebírka: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |