Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na hořčici

Králík na hořčici
22. 02. 2007 Králičí maso ++++++____
Příprava receptu Králík na hořčici: Očištěného králíka nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, krátce ho necháme odležet a pak na rozehřátém másle  …více»

Bažant na slanině

Bažant na slanině
22. 02. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Bažant na slanině: Vykuchaného bažanta na povrchu i uvnitř dobře omyjeme, prsíčka a stehýnka protáhneme slaninou a posolíme. Na pekáči zpěníme máslo …více»

Srnčí ragú

Srnčí ragú
22. 02. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí ragú: Na másle osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené odblaněné maso a osolíme. Dusíme bez podlití, …více»

Vepřenky

Vepřenky
22. 02. 2007 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Vepřenky: Nepříliš jemně umleté maso smícháme s rozmočenou houskou, nadrobno nakrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí. Dobře promícháme a  …více»

Holandské řízky

Holandské řízky
22. 02. 2007 Mleté maso +++++++-__
Příprava receptu Holandské řízky: Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, vejce a mléko. Dobře promícháme, nejlépe rukou a vložíme …více»
 

Čevapčiči

Čevapčiči
22. 02. 2007 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Čevapčiči: Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu vmícháme do mletého masa. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a koření, osolíme a dobře  …více»

Sekaná pečeně s rajčaty

Sekaná pečeně s rajčaty
22. 02. 2007 Mleté maso +++++++-__
Příprava receptu Sekaná pečeně s rajčaty: Mletá masa, rozdrcený česnek, čerstvá vejce, strouhanku s trochou vody, pepř, majoránku a sůl dobře promícháme. Z hmoty vytvoříme  …více»

Jehněčí špíz

Jehněčí špíz
22. 02. 2007 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí špíz: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Plátky pokapeme olejem a necháme několik  …více»

Srbská jehněčí žebírka

Srbská jehněčí žebírka
22. 02. 2007 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Srbská jehněčí žebírka: Žebírka naklepeme, na kraji nařízneme, osolíme a opepříme. Po obou stranách je důkladně opečeme v rozpáleném oleji. Do výpeku přidáme …více»

Francouzská jehněčí žebírka

Francouzská jehněčí žebírka
22. 02. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Francouzská jehněčí žebírka: Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou. Postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem a namočíme …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !