![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 02. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná husa: Cibuli nakrájíme nadrobno. Umytá játra nakrájíme na středně velké kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, opražíme …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálský králík: Králíka naporcujeme, osolíme, prošpikujme slaninou a na másle opečeme po všech stranách. Pak ho podlijeme a pečeme téměř doměkka. …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík nadivoko: Maso prošpikujeme částí slaniny, pokapeme citrónem, poprášíme kořením a citrónovou kůrou, obložíme na kolečka nakrájenou cibulí, …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík grand: Králíka odblaníme, osolíme, opepříme, obalíme plátky slaniny. Zavážeme, aby slanina na králíkovi držela, a opečeme po všech …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se švestkami: Švestky na 30 minut namočíme do vody. Na tuku osmažíme cibulku, slaninu a mrkev, vložíme na porce nakrájeného králíka a dorůžova …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s uzeným masem: Králíka osolíme, prošpikujeme tučným z bůčku, pokapeme vínem a obložíme několika plátky uzeného bůčku. Pak ho vložíme na pekáč, …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na mladých cibulkách: Jemně nasekanou cibuli osmahneme na slanině. Vložíme na porce rozdělaného králíka, osolíme, přidáme koření a maso ze všech stran …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický králík na bílém víně: Králičí hřbet a běhy protkneme slaninou, poklademe plátky másla, posolíme a v troubě pečeme do poloměkka. Přidáme směs oleje a vína, …více»
|
![]() |
23. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na víně: Králíka rozkrájíme asi na 8 kousků a v kastrole na tuku dozlatova upečeme. Potom maso vyndáme a na zbylém tuku osmahneme jemně …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na paprice: Maso očistíme, nakrájíme na porce, cibuli jemně nakrájíme a osmažíme na tuku. Přidáme sladkou papriku, osolené maso a podlijeme …více»
|