![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí ragú: Omyté maso nakrájíme na kousky a vhodíme je na 5 minut do vařící vody. Poté kousky masa vyjmeme a na rozpáleném sádle dobře okapané …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové na víně: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle, podlijeme trochou vína a dáme péct. Často maso kontrolujeme, poléváme ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopový guláš: Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, koření a lehce osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme kečup, …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové se smetanou: Prolisujeme cibule a smícháme je s citrónovou šťávou a solí. Maso nakrájíme na kousky, promícháme se směsí a necháme odležet. Maso …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní skopová žebírka: Očištěná žebírka naklepeme, uvolníme od kosti, osolíme a posypeme najemno posekanou cibulí. Necháme 1 hodinu odležet a pak zprudka …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové ražničí: Maso pokrájíme na středně velké kostky a uložíme do mísy. Z oleje, soli, koření, sójové omáčky, hořčice, kečupu a česneku připravíme …více»
|
![]() |
22. 02. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šašlik: Odstraníme z masa přebytečné blány a tuk, nakrájíme je na kostky a dáme do misky. Osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, …více»
|
![]() |
21. 02. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí tlačenka: Maso i s kůžemi dáme vařit do osolené vody do poloměkka. Po ochlazení ho vykostíme, nakrájíme na kostičky a kůže umeleme …více»
|
![]() |
21. 02. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso na smetaně: Kořenovou zeleninu najemno nastrouháme, přidáme drobně pokrájenou a na sádle osmahnutou cibuli, pokrájené maso, koření, podlijeme …více»
|
![]() |
21. 02. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso v kapustě: Nahrubo pokrájenou kapustu podlijeme osolenou vroucí vodou a povaříme. Osmahneme cibulku, zaprášíme moukou a přidáme kapustu …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |