Bramboráky - nejoblíbenější recepty | 
 Jeřabiny - nejoblíbenější recepty | 
 Hrajte s námi SUDOKU online ! | 
 Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 | 
        

![]()  | 
  
     4. 09. 2006 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Hovězí pečeně přírodní: Odblaněné, omyté a osušené maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme tuk a maso po všech stranách prudce oepčeme. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     3. 09. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Bažant pečený na slanině: Očištěného bažanta omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři porce. Stehna i prsíčka protáhneme proužky slaniny a osolíme. ... …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     3. 09. 2006 Vepřové maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Vepřové maso po zahradnicku: Očistěné, omyté a osušené maso nakrájíme přes vlákna na menší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme.  …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     2. 09. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Kachna pečená: Dobře očištěnou, vykuchanou kachnu důkladně omyjeme a osušíme.  Osolíme je na povrchu i zevnitř a posypeme kmínem. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     1. 09. 2006 Vepřové maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Kotlety s tymiánem: Na pánvi rozpálíme olej, na dno dáme připravené kotlety a opékáme z každé strany 2 - 3 minuty. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     30. 08. 2006 Vepřové maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Košilaté kotlety: Omyté a osušené maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme bazalkou. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     29. 08. 2006 Uzeniny 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Bramborové šišky se zelím: Brambory dobře omyjeme. Uvaříme je v osolené vodě ve slupce doměkka. ... …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     26. 08. 2006 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Pravý guláš: Na rozpálenou pánev vložíme maso, které jsme omyli, osušili a nakrájeli na kostky. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     23. 08. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Kari kostky: Očištěné a osušené maso nakrájíme na kostky cca 2 x 2 cm. Na pánvi rozpálíme tuk a maso rychle opečeme ze všech stran. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     18. 08. 2006 Telecí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Plněné přírodní telecí řízky: Na každou půlku řízku dáme plátek sýra a šunky a přes ně přehneme druhou půlku řízku. …více» 
   | 
  
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. | 
              	   
            	   | 
              
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! | 
              	   
            	   | 
              
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. | 
              	   
            	   |