Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Jeřabiny - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
4. 09. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Hovězí pečeně přírodní: Odblaněné, omyté a osušené maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme tuk a maso po všech stranách prudce oepčeme. …více»
|
![]() |
3. 09. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bažant pečený na slanině: Očištěného bažanta omyjeme, osušíme a nakrájíme na čtyři porce. Stehna i prsíčka protáhneme proužky slaniny a osolíme. ... …více»
|
![]() |
3. 09. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřové maso po zahradnicku: Očistěné, omyté a osušené maso nakrájíme přes vlákna na menší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. …více»
|
![]() |
2. 09. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kachna pečená: Dobře očištěnou, vykuchanou kachnu důkladně omyjeme a osušíme. Osolíme je na povrchu i zevnitř a posypeme kmínem. …více»
|
![]() |
1. 09. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kotlety s tymiánem: Na pánvi rozpálíme olej, na dno dáme připravené kotlety a opékáme z každé strany 2 - 3 minuty. …více»
|
![]() |
30. 08. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Košilaté kotlety: Omyté a osušené maso lehce naklepeme, osolíme a posypeme bazalkou. …více»
|
![]() |
29. 08. 2006 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bramborové šišky se zelím: Brambory dobře omyjeme. Uvaříme je v osolené vodě ve slupce doměkka. ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pravý guláš: Na rozpálenou pánev vložíme maso, které jsme omyli, osušili a nakrájeli na kostky. …více»
|
![]() |
23. 08. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kari kostky: Očištěné a osušené maso nakrájíme na kostky cca 2 x 2 cm. Na pánvi rozpálíme tuk a maso rychle opečeme ze všech stran. …více»
|
![]() |
18. 08. 2006 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněné přírodní telecí řízky: Na každou půlku řízku dáme plátek sýra a šunky a přes ně přehneme druhou půlku řízku. …více»
|
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. |
|
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. |
|
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! |
|
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. |
|
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. |
|