![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s fazolkami: Maso pokrájíme na kostičky, osmahneme na rozpáleném tuku, přidáme nadrobno nakrájený česnek, posypeme vegetou, paprikou, pepřem a solí. Přidáme přes noc namočené a nadrobno nakrájené houby a zelené fa ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rizoto s kari: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev očistíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Připravenou zeleninu rychle osmahneme na rozpáleném tuku, přidáme maso a smažíme aso 3-5 minut. Rajčata namočím ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice se salámem a paprikovou omáčkou: Brokolici opláchneme, cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno, kabanos nakrájíme na kolečka. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a kabanos. Přidáme okapanou brokolici, vlijeme výv ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené tajemství: Uvařené brambory oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Nejdříve do něj dáme vrstvu brambor, posypeme kolečky párků a sterilovaným hráškem. Osolíme, opepří ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce na skotský způsob: Mleté maso ochucené solí a pepřem důkladně prohněteme a rozdělíme na osm částí. Uvařená vejce oloupeme, necháme zchladnout a pak je zabalíme do masa a obalíme v klasickém trojobalu. Takto připravené k ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží roláda: Čerstvé kuře nařízeneme podél hřbetní kosti a ostrým nožem maso od kosti opatrně uvolňujeme a vykosťujeme. Vykostěný plát nebo části masa s kůží zlehka naklepeme a klademe na prkénko těsně vedle sebe, ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené kotletky se smetanovou omáčkou: Kotletky naklepeme a opepříme pomažeme je jemnou nebo francouzskou hořčicí, položíme na sebe a necháme je chvilku v lednici odležet, může být tak hodinku. Potom je vyjmeme a rozložíme je do pekáčku a ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bigus: Zelí nastrouháme a dusíme doměkka. V druhém hrnci uvaříme na kousky nakrájené vepřové maso, klobásu, cibuli osmaženou na oleji. Poté přidáme maso do zelí, okořeníme a vaříme do úplného změknutí zelí. ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborák s uzeninou: Brambory nastrouháme, smícháme s hladkou moukou, vejci, majoránkou, solí, rozpasírovaným čenekem, nakrájenou cibulí, kmínem a klobásou nastrouhanou na kostičky. Těsto smažíme na pánvi a podáváme s kom ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlíky zapečené se šunkou a vejci: Knedlíky nakrájíme na kostičky, šunku na nudličky a pórek na kolečka. Vše smícháme a vložíme do zapékací misky vytřené olejem. Zalijeme rozšlehanými, osolenými a opepřenými vejci a v troubě zapékáme a ... …více»
|