![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny zapečené se smetanou a se šunkou: Šunku nakrájíme na tenké proužky, osmahneme na části tuku, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a necháme krátce povařit. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme, promastíme zbylým tukem a urovnáme ve v ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jihočeský řízek: Vepřové maso umeleme na masovém strojku, smícháme s nastrouhaným sýrem, přidáme mléko, vejce, osolíme, okořeníme pepřem a zahustíme strouhankou. Necháme odležet a pak tvoříme řízky, které opečeme na o ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dědův odkaz: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Postupně přidáváme kečup, kousek masoxu, utřený česnek a mléko. Vaříme do zhoustnutí, osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Uzeninu pokrájíme a prudce ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Finská sekaná: V mléce si namočíme veku, vymačkáme přebytečné mléko. Maso si dáme do mísy, přidáme veku, na kostičky nakrájený sýr, strouhanku, mrkev nastrouhanou najemno, okurku nakrájenou na kostičky, cibuli nakrá ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené hovězí v hořčicové omáčce: Hovězí maso uvaříme v osolené vodě s několika kuličkami pepře. Na másle osmahneme drobně pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou a smažíme dožluta. Zalijeme vývarem a dobře povaříme. Omáčku procedíme, vmí ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené koleno se zeleninou: Uzené koleno povaříme ve vodě doměkka. Všechnu zeleninu a brambory nakrájíme na drobné kousky a dusíme na másle doměkka. Podle chuti osolíme a přidáme sekanou petrželku. Na každou porci dáme kousek ko ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové klobásy: Vepřové maso a slaninu povaříme v troše slané vody s kořením a s celou cibulí. Když je maso skoro měkké, vyndáme ho, nakrájíme na malé kostičky. Ze směsi tvoříme válečky, které obalujeme ve vejci a v ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Milánské kotlety: Kotlety na krajích nařízneme, uvolníme od kosti, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v mouce, vejci a směsi z prosáté strouhanky a sýra. Pak je smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme s hranolka ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eschaados: Vepřové maso si nakrájíme na malé kostičky. Do masa přidáme chilli koření, na kolečka nakrájený pórek, na kostičky nakrájené cibule, osolíme. Na pánvičce si rozpálíme tuk a vsypeme směs a orestujeme. ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žluté jídlo: Vejce rozšleháme, přidáme mleté maso, šunku nakrájenou na nudličky, cibuli nakrájenou na kostičky, najemno nakrájené houby, dvě lžíce vína, ořechy. Podle potřeby přidáme trochu vody a osolíme. Ze směs ... …více»
|