![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na cibuli, česneku s rajským protlakem: Maso nakrájíme na asi 200 g kousky, které potřeme česnekem rozetřeným se solí.
Cibuli nakrájenou na kostičky necháme na oleji zesklovatět, pak do ní zamícháme rajčatový protlak a rozestřeme ji na pek ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husarské kotlety: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme sladkou paprikou. Orestujeme na rozpáleném tuku, maso vyndáme a na tuku zpěníme 2 cibule. Vrátíme kotlety, přidáme pepř celý černý, bobkový list a Nové koř ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketa s mletým masem, sýrem a žampiony: Rohlíky rozkrojíme, namočíme ve vodě a po chvíli vymačkáme. Přidáme mleté maso, vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, sůl a koření
Vše důkladně propracujeme. Cuketu oloupeme a rozkrájí ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš s hořčicí: Nakrájenou cibulku osmažíme do zlatova. Přidáme maso, zprudka orestujeme. Přidáme trochu vody a přidáme papriku, hořčici, pepř, sůl, trochu piva a hovězí bujón. Promícháme a přiklopíme pokličkou. V tl ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Levná plněná sekaná: Rohlíky uprostřed prokrojíme, naskládáme do nádoby, zalijeme vodou a na chvíli zatížíme.
Do mísy dáme mleté maso, 4 vejce, na drobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, koření, sůl a vymačkané rohlí ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí nudličky zapečené s ovocem: Papriku omyjeme pod tekoucí vodou, očistíme a vykrojíme z ní semeníky. Cibuli oloupeme a oboje nakrájíme na kostičky. Krůtí maso nakrájíme na jemné nudličky a zprudka je opečeme v pánvi na části rozeh ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Telecí hrudí plněné po pražsku: Telecí hrudí očistíme, rozkrojíme na co největší plát, rozklepeme, poprášíme hladkou moukou a potřeme nádivkou, kterou si připravíme takto: na přepuštěném másle postupně orestujeme nakrájenou cibuli, ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Nadívaná holoubata: Nejdříve si připravíme nádivku. Do utřeného másla zašleháme žloutky a vejce, poté přidáme nasekanou petržel, trochu muškátového květu, pepře, soli a jednu nastrouhanou hořkou mandli. Do této směsi leh ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Holubí prsíčka na salátě s lesním ovocem : Holubí prsíčka opepříme, poklademe plátky kiwi a necháme 3 až 4 hodiny v chladu. Poté opečeme slaninu do křupava, vyjmeme ji a na vyškvařeném tuku zprudka orestujeme naložená prsíčka, která jsme před ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty pečené v pivu: Pivo smícháme s kečupem a vlijeme do pekáčku. Do buřtů uděláme na povrchu a ze strany šikmé zářezy a střídavě do nich vložíme omytou a na proužky nakrájenou papriku a na plátky nakrájenou cibuli. Zele ... …více»
|