Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto po česku

Rizoto po česku
2. 06. 2009 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Rizoto po česku: Sáček vařené rýže smíchejte se čtvrtkou (až půlkou) nakrájeného koupeného grilovaného kuřete. Osvěžte lžící másla, přimíchejte velkou hrst nasekané čerstvé petrželky a menší konzervu okapaného sterilo ... …více»

Pečená kantonská žebírka

Pečená kantonská žebírka
2. 06. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Pečená kantonská žebírka: Nožem zbavíme žebírka přebytečného tuku a podélnými řezy kolem kosti získáme jednotlivá žebra, každé pak nasekáme na další 3-4 díly, vložíme je do pekáče. Smícháme cukr, obě sójové omáčky, víno a omá ... …více»

Vepřová pečeně s fazolkami a zázvorem

Vepřová pečeně s fazolkami a zázvorem
2. 06. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně s fazolkami a zázvorem: Zázvor oloupeme a rozkrojíme na jemné nudličky, maso nakrájíme na tenké čtverečky, přidáme polovinu nakrájeného zázvoru, 1 lžíci saké a 1 lžíci sójové omáčky, necháme marinovat. V pánvi rozpálíme ole ... …více»

Babicovy dobroty - Segedínský guláš

Babicovy dobroty - Segedínský guláš
2. 06. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Segedínský guláš: Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, poté přisypeme mletou papriku, zpěním ... …více»

Telecí závitky se šunkou a sardelovou pastou

Telecí závitky se šunkou a sardelovou pastou
2. 06. 2009 Telecí maso +++++-____
Příprava receptu Telecí závitky se šunkou a sardelovou pastou: Telecí řízky otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a na okrajích nařízneme, naklepeme je, po obou stranách osolíme, potřeme sardelovou pastou a poklademe je šunkou nebo oloupaným salámem. Dobře zabalíme a ... …více»
 

Kuřecí fondue

Kuřecí fondue
2. 06. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kuřecí fondue: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, smícháme s olejem a kořením dle chuti. Maso necháme alespoň půl hodiny uležet v lednici. Poté rozehřejeme olej v hrnci a maso podáváme s nakrájeným pečivem a omáčkami. ... …více»

Kuřecí prsa se smetanou

Kuřecí prsa se smetanou
2. 06. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsa se smetanou: Plátky kuřecích prs rozložíme na vymazaný plech, přidáme sůl a pepř. Oloupané brambory krájíme na kolečka sílné cca 7mm a klademe na rozložené plátky masa. Každou plochu brambor popepříme a osolíme. D ... …více»

Kuřecí nudličky s krustičkou

Kuřecí nudličky s krustičkou
2. 06. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Kuřecí nudličky s krustičkou: Maso nakrájíme na drobné nudličky. Marinádu si připravíme smícháním všech surovin a maso do ní naložíme, nejlépe přes noc. Na druhý den maso usmažíme dozlatova na trošce oleje. Marináda na mase udělá ... …více»

Krůtí řízky na hořčici

Krůtí řízky na hořčici
2. 06. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Krůtí řízky na hořčici: 4 normálně velké nebo 8 menších /tj. dva na porci/ krůtích řízků lehce přes mikroten naklepeme, osolíme, opepříme, lehce poprášíme zázvorem a kari kořením, dáme do misky, zalijeme asi lžící oleje a ne ... …více»

Svíčkové řezy na česneku

Svíčkové řezy na česneku
2. 06. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Svíčkové řezy na česneku: Nejprve omyjeme maso, odblaníme ho a osušíme. Pak z něj nakrájíme 8 tenkých řezů, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a 24 hodin necháme odležet na chladném místě. Potom opečeme po obou ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !