Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bavorské rolky

Bavorské rolky
24. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bavorské rolky: Řízky vyklepeme na tenké plátky. Každý překrojíme na 3 stejné části. Poprášíme pepřem a na každý kousek dáme náplň. Zavineme a každou rolku důkladně obalíme parmskou šunkou. Do větší pánve dáme ... …více»

Vepřová žebírka s vínem, žampiony a čokoládou

Vepřová žebírka s vínem, žampiony a čokoládou
24. 04. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřová žebírka s vínem, žampiony a čokoládou: Žebírka naklepeme, osolíme, okořeníme a z obou stran opečeme do měkka. Maso vyndáme a odložíme do tepla. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme česnek rozetřený se solí, nakrájené žampi ... …více»

Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem

Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem
24. 04. 2009 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Divoká kachna pečená s bylinkami a pivem: Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou anglickou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu naporcovanou na 8 dílů, osolíme, okořeníme bylinkami, podlijeme troškou piva a dáme péct do trouby. Při peč ... …více»

Jelení specialita s rumem

Jelení specialita s rumem
24. 04. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Jelení specialita s rumem: Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme a opepřím. Přidáme nakrájené okurky, kapii, cibuli, sterilizovaný hrášek a všechno promícháme. Přidáme zbytek surovin a restujeme na oleji 5 až 6 minut. Před ... …více»

Asu z koňského masa

Asu z koňského masa
24. 04. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Asu z koňského masa: Maso nakrájíme na větší kostičky a opečeme na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložíme do hrnce, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, spolu s rajským protlake přidáme k masu. ... …více»
 

Jehněčí nožičky v červeném víně

Jehněčí nožičky v červeném víně
24. 04. 2009 Jehněčí maso ++++++____
Příprava receptu Jehněčí nožičky v červeném víně: Elektrickou troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 stupňů. Velký kastrol, který je vhodný do trouby (počítejte s tím, že nožičky do něj budete skládat vedle sebe), postavte na plotnu a rozeh ... …více»

Falešné husí játra

Falešné husí játra
24. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Falešné husí játra: Vepřové i telecí maso pomeleme i s bramborou. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, škrobovou moučku a vejce. Směs dobře promícháme. Přidáme smetanu, vodu a všechno ještě promícháme. Z masy utvoříme boc ... …více»

Mexické zeleninové řízky

Mexické zeleninové řízky
24. 04. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Mexické zeleninové řízky: Brambory nastrouháme, přidáme rozšlehané vejce, nastrouhaný sýr, nakrájené žampiony, zeleninu, nakrájený salám, sůl a pepř a dobře promícháme. Ze směsi tvoříme řízky, které obalíme ve strouhance a z o ... …více»

Balkánský plamen

Balkánský plamen
24. 04. 2009 Vepřové maso +++++++++_
Příprava receptu Balkánský plamen: Maso nakrájíme na větší nudličky. Cibuli i žampiony pokrájíme. Na tuku opražíme kostičky slaniny, přidáme osolené a opepřené maso, za stálého míchání ho opražíme. Když je maso téměř měkké, přidáme cib ... …více»

Karé s pikantní omáčkou

Karé s pikantní omáčkou
24. 04. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Karé s pikantní omáčkou: Řízky potřeme olejem a necháme odležet 3 hodiny. 40 g tuku rozehřejeme, vložíme osolené řízky, přikryjeme a 10 minut opekáme. Obrátíme, přidáme zbylý tuk a ještě 20 minut opekáme. Kostičky slaniny or ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !