![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 04. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čínské nudle s kuřecím masem a sušenými hříbky: Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na nudličky, osolíme a pokapeme sojovou omáčkou a promícháme. Necháme 2 hodiny odležet. Na 2 hodiny si namočíme sušené hříbky do vody.
Hříbky povaříme půl hodiny. ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto se šunkou a fazolovými lusky: Cibuli pokrájejte nadrobno a pak poduste na lžičce oleje. Na cibulový základ vsypte rýži a zalijte vodou. Vařte, až se všechna voda vydusí a rýže je měkka. Mezitím nakrájejte šunku na kostičky. Smíche ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně v petrželkové krustě: 750 g vepřové pečeně vcelku osolte, opepřete a na oleji opečte ze všech stran. Přendejte do pekáče a podlijte 10 dcl vody. 2 lžíce najemno usekané petrželky smíchejte s olivovým olejem, strouhankou, s ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kýta z jehnětě s provensálskými bylinkami: Kýtu potřete tukem, osolte a opepřete ji.
Brambory oškrábejte a nakrájejte je na velmi tenké plátky. Rozložte je do vymazaného pekáče. Česnek prolisujte na brambory, petrželku nakrájejte a posypte s ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Kachna s nádivkou: Na nádivku potřebujeme rohlíky nakrájené na kostky, vejce, mléko, orestovaná kuřecí játra, sůl, libeček. Vše dobře promícháme.
Kachnu vykostíme a vyložíme kuřecími řízky. Poté naplníme nádivkou, za ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babicovy dobroty - Vepřová rolka: Plátky vepřové kýty naklepeme a osolíme. Poklademe anglickou slaninou, syrovými brambory a cibulí. Zabalíme a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C asi na 20 minut.
Po upečení vyjmeme, do výpeku př ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík na víně s kedlubnami: Každou porci králíka protkneme proužky slaniny, potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem. Takto připravené maso necháme odležet. K masu přidáme oloupané a nakrájené kedlubny a šalvěj a ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka ve smetanové omáčce: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky,jemně osmažíme na oleji a cibulce, posolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když máme maso hotové,nakrájíme kořenovou zeleninu na malé kostičky, přidáme vývar z ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí řízky: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na másle, poté dusíme za občasného podlévání vodou a borovičkou. Necháme vychladnout a studené řízky obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance - muže být i ... …více»
|
![]() |
3. 04. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se salsou, zeleninou a makaróny v pomalém hrnci: V pomalém hrnci smíchejte salsu, arašídové máslo, sojovou omáčku a limetkovou šťávu. Do hrnce přidejte kuře a zamíchejte, aby se kuře obalilo.
Vařte zakryté na LOW 4-6 hodin, podle kvality masa.
Hod ... …více»
|