![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - Hovězí na ústřicové omáčce: Maso nakrájíme na tenké nudličky a pozvolna restujeme na pánvi s vodou. Když se maso zavře, přidáme ústřicovou omáčku a podusíme. Přidáme mraženou zeleninu a feferonky. Dusíme do zhoustnutí. Jako příl ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená krkovička s pivem: Maso opečte v tuku v hrnci do hněda. Vyjměte je, osolte a opepřete je. V hrnci restujte cibuli až je měkká, přimíchejte k ní strouhanku a sojovou omáčku. Maso vložte do vymazaného pekáče spolu s tymiá ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí na víně pro pomalý hrnec: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a anglickou slaninu na kostičky. Na oleji orestujeme maso, vylovíme, dáme do PH. Osmažíme anglickou, přidáme cibuli, mírně osolíme, restujeme. Přidáme mrkev, na ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená žebírka na medu: Vepřová žebírka omyjeme, osušíme a okořeníme solí, pepřem a kmínem.
Žebírka položíme do pekáče na rozpuštěné sádlo, mírně podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě. Během pečení žebírka průběžně p ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené párky s anglickou slaninou a sýrem: Párky podélně nařízneme a naplníme je plátky anglické slaniny, kterou připíchneme párátkem. Sýr nastrouháme.
Obalené párky urovnáme na pekáč zářezy nahoru, posypeme sýrem a pečeme v předehřáté troubě ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládané kotletky: Uděláme ze surovin směs, do které kotlety den dva předem namočíme. Pak opečeme na pánvi s olejem po obou stranách. ... ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranské kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a na každou položíme plátek anglické slaniny, šunky a lžíci leča. Kotlety urovnáme na plech, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou. Pečeme do růžova. ... ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dno pekáče vyložíme nakrájenou cibulí na kolečka. Na to naklepané, osolené a opepřené kotlety. Postrouháme sýrem a zalijeme šlehačkou. Pečeme do růžova. ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý segedin: Předem si uvaříme brambory, oloupeme je a nakrájíme. Pánev necháme rozpálit, pak na ni nalijeme olej a za stálého míchání přidáme mleté maso, papriku, trochu pórku, zelí, nadrobno nakrájenou cibuli, s ... …více»
|
![]() |
23. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře, zelí, knedlík: Kuře omyjeme, dáme na pekáč, osolíme, opepříme a okmínujeme. Přidáme máslo a dáme péci do trouby na 190 stupňů. Po 10 minutách podlejeme vodou a pečeme do křupava. Cibuli nakrájíme na drobno, osmahnem ... …více»
|