![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikovaný kuřecí steak: Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Ze slaniny odkrojíme několik hranolků na špikování masa a zbytek pokrájíme na jemné kostičky.
Kuřecí pr ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí hřbet s bylinkami: Česnek oloupejte, nakrájejte na klínky. Ostrým nožem udělejte v mase otvory ve vzdálenosti 5 centimetrů od sebe. Do těchto otvorů vsuňte nakrájený česnek. Smíchejte sůl, koření a olej a potřete maso. ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Albánský kotlík: Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici, sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, př . ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Znojemská pánev: Cibuli nakrájíme na plátky, očištěnou kořenovou zeleninu na kolečka a kostky. Nohy kuřat i králíka rozdělíme na dvě části a vepřovou kýtu pokrájíme na větší kostky. Pánev omastíme větším množství olej ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený lilek s nivou: Lilky omyjte a podélně rozkrojte. Lžící vydlabejte vnitřky. Dužninu osolte a nechte odležet. Na kostičky nakrájejte rajčata. Troubu předehřejte na 200 °C. Slaninu nakrájejte na kostičky a vyškvařte ji ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí s kari a ananasem: Kuřecí prsa podélně rozřízneme na polovinu. Plátky osolíme, opepříme a posypeme kari kořením. Kolečka ananasu nasypeme na síto, aby okapala, nálev slijeme. Na každou porci potřebujeme 1 kolečko.
Na h ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řezaná krkovice: Připravíme si marinádu. Suroviny na marinádu smícháme v misce.
Na náplň potřebujeme uzené, sýr i žampiony nakrájené asi na 2 mm široké plátky.
Krkovici nakrájíme na 1,5 cm široké plátky, které však ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kostky na řecký způsob: Vepřovou kýtu nakrájíme na kostičky, pokapeme ji olejem a přidáme utřený nebo prolisovaný česnek. Promícháme a necháme v lednici alespoň hodinu marinovat. Potom maso vytáhneme, dáme na pánev s trochou ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řeznická sekaná: Hovězí a vepřové mleté maso rozmixujeme s vodou na jemný prát. Přidáme směs koření, vegetu, solamyl nebo jiný škrob, hladkou mouku a najemno nakrájenou uzenou slaninu s prolisovaným česnekem. Hmotu do ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toasty s pikantním mletým masem a vejci: Na trošce oleje osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, přihodíme mleté maso, osmahneme a zalijeme omáčkou. Jakmile se omáčka vsákne do masa, odstavíme. Toasty opečeme na pánvi nasucho nebo v toastovači. ... …více»
|