![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na sušených meruňkách a švestkách: Malé brambory si uvaříme napůl, dojdou totiž v troubě.
Kuřecí prsa potřeme medem a pokapeme citronem. Dáme je do pekáčku ještě s libovolným sušeným ovocem, třeba švestkami a meruňkami, nakrájeným na ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený marinovaný králík: Česnek oloupeme a buď prolisujeme nebo nasekáme najemno. K česneku přidáme zbylé suroviny na marinádu a promícháme.
Králíka podle potřeby očistíme a naporcujeme. Vložíme jej do pekáčku nebo misky, př ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gruzínské čebureky: Hladkou mouku, smetanu, droždí, vejce a lžíci oleje zpracujeme v hladké a vláčné těsto. Těsto dáme vykynout.
Zatím si připravíme náplň. Cibule očistíme a nakrájíme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kachna s jablky: Kachnu omyjeme, očistíme a osušíme, uvnitř i v ně osolíme a opepříme. Jablka pokrájíme na menší kousky a vyplníme jimi břišní otvor, který pak zašijeme, nebo sepneme jehlou. Prsa potřeme částí medu a ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paličky s jablky a olivami: Předehřejeme si troubu na 250 °C. Kuřecí paličky omyjeme, osušíme, máme-li celé čtvrtky, rozpůlíme je v kloubu. Maso osolíme, vložíme do pekáče, zalijeme citronovou šťávou, zakapeme olivovým olejem a ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s cizrnou: Cizrnu necháme jeden den ve vodě nabobtnat. Další den vody slijeme a cizrnu dáme do nové vody. Cizrnu vaříme v hrnci do změknutí asi 45 minut. Při vaření cizrny je dobré vodu osolit asi tak v polovině ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí závitky se zeleninou: Kuřecí řízky naklepejte, osolte a opepřete. Na každý položte plátek šunky, sýr, stočte do závitku a zajistěte jehlou nebo ovažte nití. Závitky obalte v hladké mouce a opečte je na rozehřátém oleji ze ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehna na tymiánu: Stehna osolíme, opepříme, vetřeme tymián a v pekáčku polijeme máslem. Papriky očistíme, rozčtvrtíme a dáme na maso. Pečeme při 160 °C jednu hodinu. Brambory oloupeme, vydlabeme a naplníme ochucenou ná ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí stehna v zelí se sýrem: Kuřecí stehna osolte a nechte asi hodinu uležet. Brambory oloupejte, nakrájejte a osolte, posypte kmínem a naskládejte do vymazaného pekáčku. Z kysaného zelí vymačkejte šťávu a rozložte ho na brambory ... …více»
|
![]() |
18. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí špíz s anglickou slaninou: Nohy rozklepeme a nakrájíme na větší kousky. Anglickou slaninu nakrájíme na 1 cm široké čtverečky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Střídavě napichujeme na jednotlivé jehly vždy kuřecí kousek, a ... …více»
|