![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu D´Artagnanův kotlík: Zeleninu očistíme. Velké cibule nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na stejně velké kostky.
Maso zprudka osmahneme, aby se zatáhlo. Po zatáhnutí vyjmeme, přidáme sádlo a vložíme cibuli, pak mrkev a mas ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Linguine s datlovým pestem: Na datlové pesto oloupeme a najemno nasekáme česnek. Piniová semínka také najemno posekáme. česnek i piniová semínka smícháme se zeleninovým vývarem, 3 lžícemi olivového oleje, parmazánem, čerstvým or ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí koruna na pomerančích: Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Vaříme je asi 5 minut v osolené vodě. Poté slijeme.
Pomeranče okrájíme až na dužinu a vykrojíme jednotlivé dílky. Šťávu zachytíme. Estragon opereme ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečeně s citronovou kůrou: Maso okořeníme a v pekáči opečeme na 2 lžících oleje. Přilijeme 600 ml vody a přivedeme k varu. Přidáme kostky šťávy k vepřovému masu a dusíme pod poklicí 60 minut, maso přitom jednou obrátíme.
Citro ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cizrna se šunkou: Cizrnu namočíme do studené vody a přes noc ji necháme máčet. Poté ji slijeme a propláchneme.
Cizrnu dáme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby sahala zhruba 5 cm nad ni. Bez pokličky přivedeme vodu k va ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa po staročesku: Kuřecí steak mírně naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Anglickou slaninu pokrájíme na malé kostky. Na troše oleje steak zprudka orestujeme z obou stran, pak přihodíme anglickou slaninu. ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí plátek se salámem a Hermelínem: Kuřecí řízky rozklepeme a osolíme. Okořeníme vegetou a steakovým kořením. Zprudka plátky orestujeme na horkém oleji. Maso podlijeme vodou, dochutíme vývarem v prášku a necháme chvíli podusit. Plátky k ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso na jehle: Maso nakrájíme, posypeme grilovacím kořením a opečeme na oleji. Salám, sýr, papriky a žampiony nakrájíme na kousky. Na špejli nebo jehlu napichujeme střídavě opečené maso, sýr, papriku, salám a žampio ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný řízek panoše: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe šunkou, žampiony, nivou, nadrobno nakrájeným pórkem a žampiony. Maso stočíme, sepneme a obalíme nejprve v těstíčku z mouky, soli, mléka a vejce ... ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra restovaná na cibulce: Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, pak ji orestujeme na tuku dorůžova. Přidáme připravená játra, opepří ... …více»
|