![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Výpečky na víně: Vepřový bůček opláchneme, osušíme a rozkrájíme na kostičky o velikosti asi 4 x 4 cm. Vložíme je do mísy, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Necháme je nejlépe 24 hodin v chladu proležet. Kostky bůč ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú s ananasovou rýží: Rozehřejeme 2 lžíce oleje a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme rýži, zamícháme, aby se obalila olejem a zalijeme asi polovinou připraveného vývaru. Zakryjeme po ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa se zapečeným hermelínem: Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na plátky, případně lehce naklepeme. Plátky po obou stranách posolíme a popepříme. V pánvi rozpálíme olej a plátky masa po obou stranách prudce opečeme, podlejeme vodou ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra na pikantní způsob: Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočeným solamylem, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanými chilli papričkami, znovu promícháme a necháme odležet ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky se šunkou: Vepřovou kýtu omyjeme, nakrájíme na plátky, posolíme a popepříme. Nadrobno nakrájíme cibulku a na nudličky nakrájíme šunku. V pánvi rozehřejeme olej a vložíme cibulku a necháme zesklovatět a potom při ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená kapusta s uzeným masem a brambory: Ve vařící, lehce osolené vodě, uvaříme tučnější uzené maso s jednou cibulkou a pórkem do měkka. Uvařené maso nakrájíme na drobné kostečky, 1 větší kapustu zbavíme vrchních tuhých listů i košťálu, nakr ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kari za deset minut: Na oleji osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na větší kusy.
Po osmahnutí přidáme česnek a chilli.
Poté přidáme všechno koření, lžíci rajského protlaku a šlehačku.
Necháme pr ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové čevabčiči: Mleté maso propláchneme na cedítku a necháme okapat. Potom vložíme do misky a přidáme sůl a pepř a důkladně (nejlépe rukou) promícháme. Tvoříme tzv. šulánky a obalujeme je v hladké mouce. Takto připra ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mozzarellové závitky: Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme slupku a pokrájíme je na menší kousky. Na rozpáleném oleji podusíme oloupaný a na plátky pokrájený česnek, přidáme rajčata a dusíme asi 15 minut. Přidáme nase ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí šnečci na koňaku: Maso nakrájíme na větší plátky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Každý plátek stočíme do závitku, který nakrájíme na kolečka silná 2 cm. Kolečka hned napichujeme na špejle.
... …více»
|