Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.05. 2025
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný bok

Plněný bok
26. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný bok: Nejprve si připravíme nádivku. Vepřový ořez umeleme, přidáme koření, smetanu, vajíčka a vyšleháme do hladké pěny. Vmícháme na kostičky pokrájené uzené, slaninu a petrželku. Do boku nařízneme kapsu, kt ... …více»

Kuřecí stehýnka v hořčici s osmaženými bramborami

Kuřecí stehýnka v hořčici s osmaženými bramborami
26. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Kuřecí stehýnka v hořčici s osmaženými bramborami: Stehna opláchneme ve vodě a osušíme do savých papírových utěrek. Maso osolíme a opepříme ze všech stran a připravíme si směs, kterou budeme potírat stehna tak, že nadrobno nasekáme petrželku a smíchám ... …více»

Vepřové maso s krémovou žampiónovou omáčkou

Vepřové maso s krémovou žampiónovou omáčkou
26. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové maso s krémovou žampiónovou omáčkou: Nejprve si připravíme vepřové maso, které nakrájíme na středně velké kostky. Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nasekáme najemno, žampiony nakrájíme asi na 3 mm široké plátky. V hrnci na oleji nebo s ... …více»

Libová vepřová panenka

Libová vepřová panenka
26. 02. 2009 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Libová vepřová panenka: Vepřové panenky omyjeme a osušíme. Připravíme si marinádu z bylinek. Všechny bylinky posekáme najemno, prolisujeme česnek, přidáme citronovou šťávu a vše smícháme s olivovým olejem. Maso osolíme, posy ... …více»

Ruský biftek

Ruský biftek
26. 02. 2009 Mleté maso +-________
Příprava receptu Ruský biftek: Cibuli oloupeme a jen nakrájíme. Housku navlhčíme. Omyté a osušené vepřové, hovězí a telecí maso jemně umeleme společně s žemlí a cibulí. Do hmoty přidáme vejce, sůl, pepř, strouhanou housku a vše do ... …více»
 

Královská kuřecí prsíčka

Královská kuřecí prsíčka
26. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Královská kuřecí prsíčka: Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Kuřecí stehna vykostíme a maso z nich umeleme. Maso smícháme se smetanou, trochou mouky, šunkou nakrájenou na kostičky a žampiony. Směs osolíme. Kuřecí prsa n ... …více»

Kapustové řízky s uzeninou

Kapustové řízky s uzeninou
26. 02. 2009 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Kapustové řízky s uzeninou: Očištěnou kapustu dobře omyjeme, rozkrájíme na čtverečky nebo širší proužky. Kapustu vložíme do osolené vody a necháme přejít varem. Spařenou kapustu scedíme, necháme okapat a vychladnout. Na polovin ... …více»

Voňavé medové kuře

Voňavé medové kuře
26. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavé medové kuře: Kuře omyjeme, osolíme a bohatě posypeme kořením "kuře 7 bylin". Okořeněné kuře vložíme do pekáčku, na jehož dno jsme nalili trochu olivového oleje. V misce smícháme 4 lžíce medu, 4 lžíce ... …více»

Francouzská vepřová kýta

Francouzská vepřová kýta
26. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Francouzská vepřová kýta: Nejprve rozšleháme žloutky se solamylem, maso omyjeme, nakrájíme ho na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Takto nachystané maso obalíme ve vaječné směsi a v rozehřátém oleji opečeme z obou str ... …více»

Šunková rýže

Šunková rýže
25. 02. 2009 Rýžová jídla +++++-____
Příprava receptu Šunková rýže: Cibuli nakrájíme a zpěníme ji na másle. Během smažení cibule nakrájíme šunku na drobné kostičky. Pak přidáme šunku k zpěněné cibuli a krátce ji osmahneme. Poté propláchneme rýži studenou vodou a spaří ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !