![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný bok: Nejprve si připravíme nádivku. Vepřový ořez umeleme, přidáme koření, smetanu, vajíčka a vyšleháme do hladké pěny. Vmícháme na kostičky pokrájené uzené, slaninu a petrželku. Do boku nařízneme kapsu, kt ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehýnka v hořčici s osmaženými bramborami: Stehna opláchneme ve vodě a osušíme do savých papírových utěrek. Maso osolíme a opepříme ze všech stran a připravíme si směs, kterou budeme potírat stehna tak, že nadrobno nasekáme petrželku a smíchám ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s krémovou žampiónovou omáčkou: Nejprve si připravíme vepřové maso, které nakrájíme na středně velké kostky. Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nasekáme najemno, žampiony nakrájíme asi na 3 mm široké plátky.
V hrnci na oleji nebo s ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Libová vepřová panenka: Vepřové panenky omyjeme a osušíme. Připravíme si marinádu z bylinek. Všechny bylinky posekáme najemno, prolisujeme česnek, přidáme citronovou šťávu a vše smícháme s olivovým olejem. Maso osolíme, posy ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruský biftek: Cibuli oloupeme a jen nakrájíme. Housku navlhčíme.
Omyté a osušené vepřové, hovězí a telecí maso jemně umeleme společně s žemlí a cibulí. Do hmoty přidáme vejce, sůl, pepř, strouhanou housku a vše do ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Královská kuřecí prsíčka: Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Kuřecí stehna vykostíme a maso z nich umeleme. Maso smícháme se smetanou, trochou mouky, šunkou nakrájenou na kostičky a žampiony. Směs osolíme.
Kuřecí prsa n ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové řízky s uzeninou: Očištěnou kapustu dobře omyjeme, rozkrájíme na čtverečky nebo širší proužky. Kapustu vložíme do osolené vody a necháme přejít varem. Spařenou kapustu scedíme, necháme okapat a vychladnout.
Na polovin ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavé medové kuře: Kuře omyjeme, osolíme a bohatě posypeme kořením "kuře 7 bylin".
Okořeněné kuře vložíme do pekáčku, na jehož dno jsme nalili trochu olivového oleje. V misce smícháme 4 lžíce medu, 4 lžíce ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzská vepřová kýta: Nejprve rozšleháme žloutky se solamylem, maso omyjeme, nakrájíme ho na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Takto nachystané maso obalíme ve vaječné směsi a v rozehřátém oleji opečeme z obou str ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Rýžová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková rýže: Cibuli nakrájíme a zpěníme ji na másle. Během smažení cibule nakrájíme šunku na drobné kostičky. Pak přidáme šunku k zpěněné cibuli a krátce ji osmahneme. Poté propláchneme rýži studenou vodou a spaří ... …více»
|