![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s křenem: Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Každý řízek potřeme hořčicí, obložíme kolečky klobásy, posypeme křenem, přeložíme napůl, okraje sklepneme nebo sepneme a smažíme na oleji. Podáváme s hranolky nebo ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře dopiaza: Na velké pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a nechte na něm změknout půlky cibulek. Vyjměte a dejte stranou.
Na zbylém oleji osmahněte bobkové listy, kardamon, hřebíček, chilli a pepř - zhruba 2 minutly. ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s vepřovým masem a hráškem: Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje.
Vepřové maso nakrájíme na malé kostičky, opečeme na jemně nakrájené cibulce a olivovém oleji. Přidáme trochu vody, rajský protlak, koření, vegetu, bo ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gulášek z divočáka: Masíčko z divočáka (nejlépe kýta) nakrájíme na špalíčky, cibuli (na 1 kg masa tak 3/4 kg cibule) na kolečka. Cibuli vložíme do kastrolu a za stálého míchání čekáme, až bude osmažená pěkně do červena, ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí misky plněné šunkou, sýrem a vejcem: Kuřecí řízky rozklepeme, opepříme a osolíme.
Alobal si nastříháme nebo natrháme na větší čtverce.
Troubu předehřejeme na 200°C.
Na každý čtverec položíme jeden kuřecí plátek, potřeme lžící hořčice, ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Japonská dobrůtka: Rýži dáme vařit.
Maso nakrájíme nadrobno a okořeníme muškátovým květem, kari nebo grilovacím kořením. Maso orestujeme na pánvi nebo ve woku.
Do malé mističky si dáme vodu a do druhé sůl. Hotové maso ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené těstoviny s vařeným kuřetem: Kuřecí maso dáme vařit a mezitím si uvaříme těstoviny.
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme ji dozlatova. Když je hotová, dáme na ni spařit lečo. Mezitím vyjmeme uvařené maso obereme z kostí a př ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sociální večeře: Nakrájíme točeňák na kostičky, přidáme kečup, hořčici, a sójovku a necháme 2 hodiny odležet. Připravíme si přílohu např. bramboráčky, brambory nebo rýži. Opečeme točeňák na prudkém ohni 5-10 minut a j ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí marocká směs: Česnek, zázvor, cibuli a koriandr nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na kostky, rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky. Z pomeranče ostrouháme kůru.
V hluboké pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej. ... …více»
|
![]() |
25. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně na mandarinkách: Maso osolíme, opepříme, opečeme na tuku do hněda, zalijeme litrem vody a vložíme do předehřáté trouby na 160 °C. V troubě pečeme 2 hodiny za pravidelného přelévání vodou. Potom maso vytáhneme, zabalím ... …více»
|