Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagetový dort s uherákem

Špagetový dort s uherákem
21. 01. 2009 Těstovinová jídla +++++-____
Příprava receptu Špagetový dort s uherákem: Špagety uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Uherský salám nakrájíme na kostičky a v pánvi osmahneme. Sýr nastrouháme. V míse nebo přímo ... …více»

Chlebové řízky se salámem

Chlebové řízky se salámem
21. 01. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Chlebové řízky se salámem: Slabší krajíčky chleba potřeme hořčicí, polovinu z nich poklademe salámem a sýrem, namazanou stranou přiložíme zbývající krajíčky a vše obalíme v těstíčku z hladké mouky a vajec a ve strouhance. Po ob ... …více»

Palačinky plněné kuřecím a houbami

Palačinky plněné kuřecím a houbami
21. 01. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Palačinky plněné kuřecím a houbami: Pomeranč omyjeme v horké vodě a osušíme. Nastrouháme z něj kůru a vymačkáme šťávu. Rozmícháme mouku, vejce, pomerančovou kůru, sůl a lístky ze dvou snítek tymiánu. Přidáváme střídavě rozpuštěné máslo ... …více»

Flambované hovězí plátky

Flambované hovězí plátky
20. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Flambované hovězí plátky: Plátky masa naklepeme, jemně osolíme, potřeme čerstvě utlučeným pepřem a sardelovou pastou a na oleji po obou stranách opečeme. Vyjmeme, do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a kousek másla, necháme zpě ... …více»

Čína z krůtího masa

Čína z krůtího masa
20. 01. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Čína z krůtího masa: Krůtí maso nakrájíme na kostky a smícháme s vejci, solamylem, kořením a omáčkou a dáme na hodinu odležet do lednice. Osmahneme, poté zalijeme 200 ml vody a dusíme 15 minut. Podáváme s rýží a zelenin ... …více»
 

Mexické fazole s kečupem a párkem

Mexické fazole s kečupem a párkem
20. 01. 2009 Uzeniny ++++++-___
Příprava receptu Mexické fazole s kečupem a párkem: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, poté přidáme červené fazole v plechovce, párky pokrájené na kolečka, chvíli osmažíme (musíme je hlídat, aby se nám nepřipálily), vmícháme česnek a nakonec v ... …více»

Fazole s mletým hovězím

Fazole s mletým hovězím
20. 01. 2009 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Fazole s mletým hovězím: Den předem namočené fazole uvaříme na skus cca 1 hod. Umleté maso osolíme, přidáme pepř, majoránku, bazalku a necháme odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na plátky nakrájený česnek a cibul ... …více»

Bažant pečený se zelím po polsku

Bažant pečený se zelím po polsku
20. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant pečený se zelím po polsku: Připraveného, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř a navrch osolíme, slabě opepříme a svážeme. V hrnci na rozpálíme máslo a bažanta v něm rychle po všech stranách opečeme. Pak ho trochu podlijeme v ... …více»

Bažant pečený po pražsku

Bažant pečený po pražsku
20. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant pečený po pražsku : Připravené, očištěného bažanta opláchneme, uvnitř i na povrchu osolíme, prsa a stehna protáhneme tříčtvrteční dávkou slaniny na proužky nakrájené a maso svážeme. V másle a ve zbytcích nakrájené slanin ... …více»

Bažantí stehýnka s bramborovými noky

Bažantí stehýnka s bramborovými noky
20. 01. 2009 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažantí stehýnka s bramborovými noky: Polovinu slaniny nakrájíme na asi 2 mm plátky, které po jedné straně nakrojíme, zbytek nakrájíme na drobné kostičky. Stehýnka otřeme vlhkým ubrouskem, položíme do pekáče, osolíme je, přidáme koření a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !