Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pánev za pár korun

Pánev za pár korun
20. 01. 2009 Uzeniny +-________
Příprava receptu Pánev za pár korun: Šunkový salám pokrájíme na kostky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, papriky zbavíme jádřinců a také nakrájíme na kostky, očistěné žampiony na plátky. Máslo rozehřejeme v pánvi a cibulku v něm nechá ... …více»

Zapečená zelenina s houbami a uzeným masem

Zapečená zelenina s houbami a uzeným masem
20. 01. 2009 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Zapečená zelenina s houbami a uzeným masem: Zeleninu s houbami asi 20 minut podusíme. Žloutky rozmícháme s máslem a solí, přidáme uvařené prolisované brambory, měkkou drobně usekanou zeleninu a na kostičky nakrájené uzené maso. Vmícháme sníh z ... …více»

Špenátový nákyp se salámem a slaninou

Špenátový nákyp se salámem a slaninou
20. 01. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Špenátový nákyp se salámem a slaninou: Zmrazený špenát rozkrájíme na menší kousky a necháme rozmrazit. Na horkém másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Do rozmrazeného, okapaného špenátu vmíchá ... …více»

Lukulská játra

Lukulská játra
20. 01. 2009 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Lukulská játra: Na tuku opečeme pokrájená játra, přidáme na plátky nakrájené žampiony, opepříme, podlijeme vínem, popř. i malým množstvím vody a krátce podusíme. Dochutíme kečupem a doplníme arašídy. Osolíme. ... ... …více»

Přírodní vepřové řízky s bílým pepřem

Přírodní vepřové řízky s bílým pepřem
20. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní vepřové řízky s bílým pepřem: Řízky naklepeme a na několika místech nařízneme. Opepřené a osolené řízky vložíme na rozehřátý tuk a po obou stranách opečeme. Podlijeme malým množstvím vody a krátce podusíme. ... ... …více»
 

Chatařská jehla na rožni

Chatařská jehla na rožni
20. 01. 2009 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Chatařská jehla na rožni: Očištěné maso, kuře, oloupaný salám, rajčata, okurky, cibuli, čerstvé houby, brambory, brukev, papriky, slaninu nakrájíme na plátky asi 3 cm velké, posolíme, opepříme, polijeme olejem, zamícháme a stř ... …více»

Biftek po chalupářsku

Biftek po chalupářsku
20. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek po chalupářsku: Očištěné maso, nakrájené na kousky, ve vodě namočenou housku a cibuli rozemeleme na masovém strojku, přidáme 2 vejce, sůl, třený česnek, pepř a poloviční dávku na kostičky krájené slaniny. Vše dobře p ... …více»

Špenátová taraba

Špenátová taraba
20. 01. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špenátová taraba: Špenátové listy spaříme horkou vodou a necháme okapat. 2-3 listy rozložíme na sebe, naplníme hmotou a pevně stočíme. Na dno zapékací mísy rozložíme nudličky slaniny a těsně vedle sebe klademe špenátov ... …více»

Králík na zázvoru a zelenině

Králík na zázvoru a zelenině
20. 01. 2009 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík na zázvoru a zelenině: V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme orestovanou zeleninu, hořčici, ocet a zalijeme vlažnou vodou. Do vroucího základu vložíme odblaněná stehna králíka a ve váčku z plátna zavázané koření a osolíme. ... …více»

Cuketové placičky s métským salámem

Cuketové placičky s métským salámem
20. 01. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Cuketové placičky s métským salámem: Cuketu řádně omyjeme a nastrouháme i se slupkou nahrubo. Česnek oloupeme a prolisujeme. V míse propracujeme métský hrubozrnný cibulový salám s vejci a vmícháme nastrouhanou cuketu, česnek, sůl a p . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !