Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí maso na zelenině s bramborami

Kuřecí maso na zelenině s bramborami
21. 01. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kuřecí maso na zelenině s bramborami: Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 kousků. Oloupeme brambory a podélně rozčtvrtíme. Pokud použijeme nové brambory, jen je důkladně omyjeme a necháme ve slupce. Oloupeme cibuli. Na rozpuštěném más ... …více»

Žemlovka na slano

Žemlovka na slano
21. 01. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Žemlovka na slano: Housky nebo veku nakrájíme na plátky 1,5 cm široké. Do většího pekáče na dno naklademe vrstvu nakrájeného pečiva. Na ně dáme vrstvu kysaného zelí. To poklademe plátky šunky, můžeme i dvojitě pro větš ... …více»

Vepřová krkovička v alobalu

Vepřová krkovička v alobalu
21. 01. 2009 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřová krkovička v alobalu: Maso volíme podle chuti. Vhodná je kýta, krkovice, kotleta nebo drůbeží prsa. Maso osolíme a opepříme. Cibuli s paprikou očistíme. Cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky. Na alobal kápneme ... …více»

Králík na rozmarýnu a šalvěji

Králík na rozmarýnu a šalvěji
21. 01. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na rozmarýnu a šalvěji: Brambory dobře očistěte, osušte, promíchejte s olejem a osolte je. Pečte je v troubě vyhřáté na 200 st. C asi 30 minut až jsou uvnitř měkké a na povrchu chřupavé. Cibuli oloupejte, překrojte na polo ... …více»

Kuře se šípky a medem v římském hrnci

Kuře se šípky a medem v římském hrnci
21. 01. 2009 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kuře se šípky a medem v římském hrnci: Namočte římský hrnec podle návodu. V misce smíchejte sůl, šípky a nové koření. Touto směsí potřete kuře uvnitř i zvenčí, dejte je do římského hrnce a pokapejte medem. Zakryjte pokličkou a vložte do ... …více»
 

Pivní steaky

Pivní steaky
21. 01. 2009 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Pivní steaky : Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho smažíme na rozpáleném oleji. Když je maso poloměkké, zalijeme ho pivem a ještě dosmažíme, až je měkké. Maso podáváme s chlebem či vařen ... …více»

Jarčiny palačinky

Jarčiny palačinky
21. 01. 2009 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Jarčiny palačinky: Klasickým způsobem si připravíme palačinky z mléka, mouky, přidáme cejce, špetku soli. Na troše olivového oleje si osmahneme na drobno nakrájenou cibulku. Přidáme na nudličky nakrájenou ... ... …více»

Zapékané masové palačinky

Zapékané masové palačinky
21. 01. 2009 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Zapékané masové palačinky: K přípravě toho receptu budeme potřebovat recept na základní bešamelovou omáčku. Nejdříve si připravíme z mléka, vajec a mouky těstíčko, ze kterého upečeme na malém množství tuku tenké palačinky. ... …více»

Vrstvené zapékané brambory

Vrstvené zapékané brambory
21. 01. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Vrstvené zapékané brambory: Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Čím tenčí kolečka, tím rychleji budou. Rozdělíme je na 3 části. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka. Cibuli a pórek rozdělíme na poloviny. Tvrdý ... …více»

Myslivecká svíčková a la Edita

Myslivecká svíčková a la Edita
21. 01. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Myslivecká svíčková a la Edita: Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme a poválíme v hladké mouce, přičemž přebytek mouky oklepeme. Maso vložíme do kastrolu, ve kterém jsme rozpálili asi 3 - 4 lžíce oleje ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !