Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččiny francky

fotka Babiččiny francky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Babiččiny francky:

1 kg brambor  | 300 g polského točeného salámu  | 2-3 vejce natvrdo  |  olej /sádlo/  | 1 palička česneku  |  majoránka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Babiččiny francky:

Brambory nakrájíme na kostičky. Totéž provedeme s točeným salámem. Vejce uvaříme natvrdo. Na pekáč nalijeme 2-3 mm oleje a vložíme brambory, salám, majoránku a prolisovaný česnek (množství dle chuti). Vše na pekáči promícháme tak, aby brambory byly obaleny dostatečně olejem a majoránkou. Dáme do trouby asi na 30 min. při teplotě 200 st. C. Sem tam promícháme. Až začnou bram. červenat, přidáme nasekaná vejce a promícháme. Osolíme, opepříme a necháme péci do zlatova.


Fotky receptu Babiččiny francky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Babiččiny francky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky