Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kachní maso se žampióny

Kachní maso se žampióny
7. 01. 2009 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Kachní maso se žampióny: Maso rozkrájíme na tenké plátky a vložíme do směsi solamylu rozmíchaného v troše vody, vejce a špetky soli. Asi po půl hodině vložíme do pánve s rozpáleným tukem a prudce osmahneme. Přidáme kostičky ... …více»

Vepřové maso s baklažánem

Vepřové maso s baklažánem
7. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s baklažánem: Oloupaný baklažán rozkrájíme na kousky, posolíme a zvolna opékáme na oleji. Asi po 10 minutách vyjmeme a udržujeme v teple. Maso rozkrájíme na plátky a promícháme se směsí škrobové moučky, trochy vody ... …více»

Opečená játra s cibulí

Opečená játra s cibulí
7. 01. 2009 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Opečená játra s cibulí: Játra rozkrájíme na tenké plátky a promícháme se škrobovou moučkou rozmíchanou s trochou vody. Vkládáme do pánve s rozpáleným olejem a opékáme za stálého promíchávání. Když se jednotlivé kousky od s ... …více»

Bifteky Troisgros

Bifteky Troisgros
7. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky Troisgros: Hovězí morek namočte přes noc do misky se studenou vodou. Víno přiveďte k varu a zredukujte na polovinu. Bifteky osolte a opepřete. Na pánvi rozpusťte 40 g másla. Jakmile bude mít lehce zlatavou ba ... …více»

Krůtí nebo kuřecí maso se zeleninou

Krůtí nebo kuřecí maso se zeleninou
7. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí nebo kuřecí maso se zeleninou: Maso bez kůže vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Poprášíme je škrobovou moučkou, vložíme do mísy, přidáme lehce ušlehané vaječné bílky, sójovou omáčku, bílé víno, sůl a očištěné houby rozkrájené n ... …více»
 

Thajské křupavé nudle

Thajské křupavé nudle
7. 01. 2009 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Thajské křupavé nudle: Na rozpálený wok dáme maso nakrájené na malé plátky. Přidáme česnek, zázvor i zeleninu a orestujeme. Potom přidáme předem namočené a okapané nudle (ve vodě). A dochutíme omáčkami. Omáčky můžeme ještě ... …více»

Chalupářský bažant

Chalupářský bažant
7. 01. 2009 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Chalupářský bažant: Bažanta omyjeme ve studené vodě a po osušení jej osolíme. Připravíme marinádu z pěti lžic olivového oleje, lžičky mleté červené papriky, trochy soli a dvou lžic medu. Pořádně promícháme a bažanta m ... …více»

Kuřecí stehna po římsku

Kuřecí stehna po římsku
7. 01. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí stehna po římsku: Kuřecí stehna osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zlehka opečeme na oleji a kousku másla. Poté je vyndáme, na tuku zpěníme krájenou cibuli, přidáme kostičky šunky, víno, stehna, rozmarýn a dusíme na ... …více»

Zázvorové kuře se sezamovými semínky a zeleninou

Zázvorové kuře se sezamovými semínky a zeleninou
7. 01. 2009 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Zázvorové kuře se sezamovými semínky a zeleninou: Na marinádu smícháme sójovou omáčku s vodou v hlubší misce a přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso. Potom misku přebalíme folií nebo uzavřeme víčkem a dáme na hodinu zamrazit. Po hodině maso vy ... …více»

Vepřová krkovička na šlehačce s bramborami

Vepřová krkovička na šlehačce s bramborami
7. 01. 2009 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřová krkovička na šlehačce s bramborami: Brambory oloupeme a naplátkujeme na WS kráječi (hrubší plátky). Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Brambory dáme na plech s vyšším okrajem. Podle chuti je osolíme, opepříme, posypeme drceným ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !