![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře ham ham: Kuřecí stehna naložíme přes noc do misky s výše uvedeným kořením. Druhý den je obalíme jako řízek a rychle osmažíme na oleji. Do pekáče dáme předvařené brambory nakrájené na kolečka, na ně naklademe o ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Neodolatelné kuře: Kuře naporcujeme a osolíme.
Potom si uděláme směs na obalení kuřecích porcí. Smícháme hladkou mouku, vegetu, pepř, papriku, majoránku a česnek. Obalíme a dáváme do vymazaného pekáčku máslem. Posypem ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andělské kuře: Pekáček vymažeme olejem a budeme na sebe vrstvit alespoň 2 vrstvy
1. na plátky nařezanou šunku či salám
2. vykostěné maso z kuřete, mohou být i kousíčky, ale zaplnit vrstvu
3. posypeme cibulí nakrá ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holoubě pečené po pražsku: Holoubata očistíme a vykucháme. Vařenou šunku umeleme, čerstvé žampióny pokrájíme a to vše udusíme na másle se zpěněnou cibulí. Směs osolíme, opepříme a spojíme s vejci, která necháme hladce srazit. N ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nejlepší řízky: Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Kuřecí plátky namáčíme do jogurtové marinády.
Marinádu připravíme smícháním jogurtu, vajec, oloupaného a rozdrceného česneku, opět soli a pepře. Můžeme př ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holub na divoko: Vykuchané holuby osolíme a vytřeme je uvnitř máslem, smíchaným s mletým jalovcem. Pak do nich vložíme očištěné vnitřnosti, tzn. srdce, játra, žaludek, svážeme je a na prsíčkách prošpikujeme. Nakrájeno ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Holub na paprice: Vykuchané holuby rozdělíme na polovic. Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme sladkou papriku a maso. Poté, co se trochu opeče, podlijeme vodou, osolíme a udusíme doměkka. Nakonec při . ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Velikonoční nadívané holoubě: Uzený bůček a housky nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. Nasekáme petrželovou nať a mladé kopřivy. Nakrájenou housku pokropíme smetanou, smícháme s bůčkem cibulkou, natěmi a vejci, osolíme a okoře ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ožralé kuře: Kuře naporcuješ na čtvrtky, osolíš, opepříš, posypeš hladkou moukou a kladeš do pekáče kůží dolů. Přiliješ vodu, aby sahala do poloviny porcí. Na každou porci dáš lžíci másla a posypeš rozmarýnem ... ... …více»
|
![]() |
17. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se sýrem a smetanou: Do pekáčku na olej vložíme kuřecí maso, posolíme pokmínujem. Oloupeme si a nakrájíme brambory na kolečka a ty poklademe na kuře. Posolime a posypem kari. Posypem mraženou zeleninou a můžem ještě na to ... …více»
|