![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kostky: Kuřecí prsa nakrájíme na velké kostky, osolíme, posypeme grilovacím kořením a přidáme prolisovaný česnek. Necháme asi 15-20 minut uležet v lednici. Uděláme si těsto; vejce, mléko, tvrdý sýr, který nas ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Želatinová krůtí roláda: Krůtí prsa prokrojíme na plát a lehce naklepeme.
Položíme je na díl alobalu, osolíme, okořeníme a mírně posypeme želatinou.
Mleté maso vložíme do mixéru, přidáme vejce, smetanu, sůl a koření a roz ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Babiččin drdol v košíku: Všechny druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Kuřecí maso potřeme česnekem, vepřovou panenku posypeme drcenými jalovčinkami a zakapeme slivovicí. Králičí maso protáhneme angli ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso s bubulskou omáčkou: Rozšlehaná vejce promícháme s hladkou moukou a škrobovou moučkou, špetkou soli a kypřícím práškem na těstíčko. Vmícháme na kousky nakrájené kuřecí maso a po částech zvolna dobleda předsmažíme v rozehř ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí stehýnka v těstíčku: Stehýnka rozřízneme v kloubu na 2 díly, osolíme, potřeme šťávou z citronu, pokapeme olejem a dáme do chladničky odležet. Z přísad umícháme těstíčko, ze dvou bílků ušleháme sníh a těsně před smažením v ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční staročeská husa na zázvoru: Husu naporcujeme, maso potřeme česnekem utřeným se solí a posypeme mletým zázvorem. Na pekáči na troše sádla osmahneme nakrájenou cibuli, na ni vložíme maso, podlijeme horkou vodou, vložíme do trouby ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna podle budějovického sládka: Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a naplníme černým chlebem, namočeným ve světlém pivě. Takto připravenou upečeme do zlatova. Nádivku, po níž zbude typická vůně a chuť chleba a piva, odstraníme, k ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna dušená na muškátovém víně: Mladá očištěná, vykuchaná a opláchnutá kachna se rozseká na menší kousky (včetně křídel a stehen), osolí a nechá podusit na másle téměř do měkka (stehna se nechají dusit déle). Podušené kousky kachny ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zadělávaná kachna: Očištěnou vypranou kachnu nasekáme na porce, osolíme, dáme do pekáčku s rozpáleným sádlem a po obou stranách do zlatova opečeme. Na zbývajícím sádle zpěníme najemno krájenou cibuli, zaprášíme moukou, ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kachní stehna: Osolená stehna vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody a upečeme doměkka. Při pečení je obracíme a podléváme vodou. Většinu vypečeného tuku odebereme, na části osmažíme cibuli nakrájenou na tenká ... …více»
|