![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna pečená na víně: Na plátky pokrájenou mrkev, celer a petržel osmažíme dožluta na sádle, přidáme cibuli pokrájenou na tenká kolečka a vložíme kachnu osolenou na povrchu i uvnitř a zlehka ji po všech stranách opečeme. P ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická kachna: Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme dozlatova. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby tuk mohl vytéci. Vypečený tuk lžící sebereme nebo slijeme, aby se p ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roláda z kachny s vinnou omáčkou: Kachnu očistíme, opláchneme a osušíme. Krk, nohy a křídla odsekneme. Kachnu na hřbetě podél páteře rozřízneme a pomocí nože sejmeme maso ze žeber. Stehna vykostíme a plát masa solíme. Vepřové maso jem ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z kachny: Kachnu očistíme, opláchneme a osušíme. Krk, nohy a křídla odsekneme. Kachnu na hřbetě podél páteře rozřízneme a pomocí nože maso opatrně sejmeme ze žeber. Vykostíme stehna a plát masa osolíme a opepří ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna pečená s jablky: Očištěnou kachnu osolíme na povrchu i uvnitř, necháme odležet, pak naplníme oloupanými, na dílky pokrájenými jablky, otvor sešijeme, na pekáči podlijeme trochou vody, pokmínujeme a pečeme. Při pečení ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsa se zázvorem: Kachní prsa vykostíme (kost dáme vařit). Kůži nakrájíme až k masu na drobné kostičky cca 2 × 2 cm, přidáme lžíci ve vodě namočeného Solamylu, osolíme a necháme chvíli odležet. Ze zbylého vejce, l lžíc ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na švestkách: Kachnu naporcujeme, osolíme a opepříme. Rozehřejeme máslo, na němž ze všech stran maso opečeme a přeložíme do pekáče. Cibuli nakrájíme nadrobno a jalovcem, hřebíčky a majoránky přidáme k masu a podlij ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná husa na řecký způsob: Oloupaný, dobře vypraný žaludek a husí játra podusíme. Hovězí, vepřové i telecí maso semeleme na masovém strojku a dáme dusit na osmaženou drobně nakrájenou cibulku. Po 15 minutách přidáme oloupané .. ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa nadívaná makaróny: Husu dobře očistíme, křídla a nohy odsekneme a vykostíme tak, že po délce hřbetu rozřízneme kůži a malým ostrým nožíkem odřezáváme maso z kostry. Ve slané vodě uvaříme makaróny do poloměkka, scedíme, ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa pečená se zelím: Husu dobře očistíme, opereme, odsekneme hlavu, křídla a nohy. Drůbky upravujeme jako samostatný pokrm nebo polévku. Husu pečeme osolenou, okmínovanou v troubě za stálého polévání výpekem. Na sádle osm ... …více»
|