![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna zadělávaná sardelemi: Kachní drůbky bez jater dáme vařit do slané vody a s očištěnou kořenovou zeleninou vaříme do měkka. Drůbky vyndáme, maso obereme z kostí, umeleme na masovém strojku, přidáme jemně utřenou sardelku, us ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna v alobalu: Porce kachny osolíme, okořeníme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. Pak podlijeme vodou, přidáme utřený česnek a dusíme téměř doměkka. Cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme ji na másle, při ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní roláda po bulharsku: Kachnu dobře očistíme, odsekneme krk, křídla a nohy. Pak ji rozřízneme podél hřbetu. Opatrnými krátkými řezy oddělujeme maso od kostí a tak postupně kachnu vykostíme. Nakonec zbude maso v podobě obdél ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna pečená v medové marinádě: Očištěnou a vykuchanou kachnu dobře omyjeme a osušíme. Zformujeme ji, aby nám během pečení držela tvar. V misce promícháme bíle víno, sójovou omáčku a med a připravíme si hustou marinádu, kterou ochut ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná kachna: Dobře očištěnou a opláchnutou kachnu nadijeme touto nádivkou: na strojku na maso jemně umeleme syrové vepřové maso, dále vařené maso obrané z drůbků, žaludek, srdce a játra, cibuli a žemle máčené ve s ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí plátky na Moravance: Kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a prudce opečeme, dáme do pekáčku a zalijeme celou Moravankou i s nálevem a pečeme v troubě asi 20 minut. Pokud je málo šťávy, můžeme přid ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna pečená s jablky a rozinkami: Mladou kachnu opláchneme a rozdělíme na porce. Osolíme s vložíme do pekáčku s máslem a mírně podlijeme vodou. Dáme péct. V průběhu pečení porce obracíme a přeléváme vypečenou šťávou. Z cukru si připra ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kachna: Očištěnou kachnu osolíme uvnitř, naplníme nádivkou, kůži zašijeme, osolíme na povrchu, vložíme do pekáče hřbetem nahoru a pečeme nejprve překrytou, později dopékáme bez pokličky. Při pečení kachnu pře ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná kachna po flandersku: Rozinky necháme nabobtnat v teplé vodě a mezitím drobně pokrájíme cibuli, nasekáme kachní játra a jelítkový prejt. Všechno smícháme, přidáme strouhanku, rozšlehaná vejce, koření a smetanu. Směs osolím ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavská kachna: Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme, podlijeme a upečeme v troubě dozlatova. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby mohl tuk vytéci. Vypečený tuk lžící sebereme nebo slijeme, aby se při dal ... …více»
|