![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí prsíčka na houbách: Husí prsíčka osolíme a opepříme. Na rozehřátém husím sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme prsíčka a po všech stranách je zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, zmí ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí prsa dušená v kapustě: Přední díl husy - prsa (stažená z tučné husy) - rozsekáme na porce osolíme a dusíme na cibuli a nadrobno nakrájené rozpálené slanině. Při pečení často přeléváme vypečenou šťávou, vydusí-li se šťáva, d ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí prsa po staročesku: Stažená husí prsa zbavená sádla protýkáme oloupaným česnekem nakrájeným na tenké dílky. Osolíme, okořeníme zázvorem a opečeme na rozpálené drobně nasekané slanině. Opečené maso vyndáme a na zbylém tuk ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Posvícenská husa: Očištěnou, vykuchanou a omytou husu osušíme, kůži i vnitřek osolíme a pokmínujeme, do břišního otvoru vložíme několik malých jablk, kterým jsme vykrojili jádřince, spíchneme jehlicemi nebo zašijeme, h ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husa pečená po česku: Vykuchanou a očištěnou husu omyjeme, sádlo z břicha vyndáme a husu osolíme a pokmínujeme na povrchu i uvnitř. Vyjmuté sádlo nakrájíme a na pekáči rozškvaříme. Pak do pekáče vložíme husu, podlijeme ji ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí stehna s ananasovou omáčkou: Na oleji vzpěníme cibulku, přidáme maso a zprudka ho necháme zatáhnout. Podlijeme vínem, přidáme masox a zázvor a zvolna dusíme. Když zůstane v pánvi s masem prakticky jen šťáva, přidáme kousky nalože ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanová kuřecí prsíčka s mrkví a houbami: Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a posolíme a pozázvorujeme, cibuli nakrájíme na kostičky, nastrouháme mrkev a česnek nakrájíme na tenké proužky.
Na rozpálený olej šoupneme maso, cibuli a česnek a ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa pěti vůní: Omáčku zředíme trochou vody a vložíme do ní kuřecí prsa, vaříme doměkka. ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Holoubě s mysliveckou nádivkou: Oplachnuté holoubě - nejlépe masného typu - osolíme vně i uvnitř, pod kůži na prsou vetkneme plátek anglické slaniny, připravíme nádivku - holubí játýrka a srdíčko rozsekáme na kousky ... ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře po labužnicku: Kuře naporcujte a ze všech stran potřete marinádou, kterou připravíte smícháním uvedených přísad. Nechte uležet v lednici alespoň 3 hodiny. Pak maso naskládejte do pekáče nebo do zapékací mísy, posype ... …více»
|