![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná kuřecí prsa: Kuřecí prsa nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Oloupeme cibuli, jemně ji pokrájíme, dáme na pánev, přilijeme víno, osolíme, opepříme a dusíme asi 5 minut. Než vystydne připravíme ořechy, které jemně ro ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Slepice na slanině: Slepici uvařenou do měkka posolíme, protáhneme na prsou slaninou, vložíme na zbytek rozpuštěné slaniny s máslem a v troubě opečeme. Podléváme mírně polévkou a omastkem z pekáče, aby slepice zčervenala ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské kuřecí řízky :
Kuřecí řízky naklepeme a spolu s utřeným česnekem, olejem a kořením necháme 2 hodiny odstát v chladu.
Připravíme si omáčku: do vody s masoxem přidáme citrónovou šťávu i s dužinou, trochu ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna s brusinkovou nádivkou: 1. Nejprve vykostěte kachnu. Začněte na prsíčkách – kachnu obraťte prsíčky nahoru, nadzvedněte kůži a ostrým nožem opatrně začněte odřezávat skelet. Dávejte při tom pozor, abyste neprořízli kůži (kdy ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketa s bramborem a masem : Cuketu oloupeme a nastouháme na hrubším struhadle,osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, šunku také a dobře vzájemně promícháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymazaného p ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na divoko: Očištěnou kachnu osolíme vně i uvnitř a vložíme do pekáče na drobně pokrájenou slaninu, ve které jsme do růžova osmažili cibulku. Okořeníme a pečeme za stálého podlévání a potírání olejem necelou hodi ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na roštu : Kachnu naporcujeme, odstraníme kůži a vykostíme. Porce protáhneme nudličkami slaniny, potřeme směsí oleje s citronovou šťávou, pepřem a drceným rozmarýnem. Maso naskládáme do misky, zakapeme olejem a ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna plněná brambory : Omytou a osušenou kachnu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory na jemno nastrouháme, dáme do utěrky a vytlačíme. Cibuli nakrájíme na drobno, opraží ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky : U fazolových lusků skrojíme konce, omyjeme a necháme je okapat. Maso nakrájené na nudličky promícháme se solí, se solamylem rozmíchaným s vodou a bílky a necháme chvilku stát. Maso vložíme do rozpálen ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledvinky na kari: Ledvinky řádně opereme, odstraníme žilky a nakrájíme na plátky. Na oleji osmažíme cibuli a rajče, přidáme kari a tvaroh. Česnek utřeme do dvou šálků vody a tímto nálevem podléváme směs. Přidáme sůl a ... …více»
|