Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůtí maso s jarní zeleninou:
120 g krůtí prsa
| 7 g olej
| 100 g kedlubna
| 80 g ředkvičky
| 20 g feferonka
| 30 g celozrnná rýže
| 10 g sójová omáčka
| špetka sůl, mletý pepř, kari koření
Postup přípravy receptu Krůtí maso s jarní zeleninou:
Zeleninu omyjeme, očistíme, ředkvičky nakrájíme na kolečka, kedlubnu překrojíme a krájíme na plátky, feferonku zbavíme semínek a pokrájíme na kroužky. Omyté a osušené maso nakrájíme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji, přidáme zeleninu s feferonkou, dochutíme sójovou omáčkou a podusíme. Podáváme s vařenou rýží dochucenou kari kořením.
Fotky receptu Krůtí maso s jarní zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!