Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí řízek ve slaninovém kabátku

fotka Krůtí řízek ve slaninovém kabátku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí řízek ve slaninovém kabátku:

4 krůtí řízky (po 150 g)  | 2 svazky šalvěje  | 4 plátky slaniny  | 1 lžíce másla  | 1 kostka bujónu  | 750 g míchané zeleniny

Postup přípravy receptu Krůtí řízek ve slaninovém kabátku:

Nejdříve si rozpálíme si troubu. Krůtí řízky krátce povaříme, osušíme a okořeníme solí a pepřem. Šalvěj spaříme, lístky otrháme. Na každý řízek položíme 2-3 lístečky šalvěje, ovineme slaninou a spíchneme párátkem. Máslo rozpustíme a maso v něm z každé strany 2 minuty opečeme. Pak vložíme do pečící pánve a 8 minut pečeme. Řízky vyjmeme a udržujeme v teple. Výpek zředíme 125 ml vody, přidáme bujónovou kostku a přivedeme k varu (lehce zaprášíme moukou). Míchanou zeleninu vaříme 10 minut v osolené vodě a scedíme. Řízky servírujeme se zeleninou a přelité šťávou.


Fotky receptu Krůtí řízek ve slaninovém kabátku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízek ve slaninovém kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !