Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí jáhlové rizoto

fotka Kuřecí jáhlové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kuřecí jáhlové rizoto:

200 g jáhel  | 250 g kuřecích prsíček  | 3 barevné papriky  | 1 velká cibule  | 6 menších rajčat  |  olej  |  sůl  |  majoránka  |  pažitka  | 100 g strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Kuřecí jáhlové rizoto:

Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přidáme spařené jáhly a vše krátce opražíme. Potom jáhly zalijeme horkou vodou, osolíme a dusíme doměkka. Hotové jáhly by měly být sypké. Mezitím na oleji osmažíme na tenké nudličky nakrájená kuřecí prsíčka, přidáme nakrájené papriky a rajčata, zalijeme trochou vody, osolíme a krátce dusíme, až se vypaří přebytečná voda. Nakonec vmícháme jáhly, dochutíme majoránkou a čerstvou pažitkou. Hotové rizoto na talíři posypeme strouhaným sýrem a podáváme se zeleninovou oblohou nebo hlávkovým salátem.


Fotky receptu Kuřecí jáhlové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí jáhlové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !