Postup přípravy receptu Marinované krůtí stehno na broskvích:
Pekáček vymažeme tukem. Broskve (4) přepůlíme, zbavíme pecek a nakrájíme na plátky. Plátky broskví pak přendáme do mísy, spolu se 2 lžícemi oleje, lžičkou citrónové šťávy, špetkou kurkumy, soli a pepře a opatrně promícháme. Touto směsí pokryjeme dno pekáčku. Zázvor nakrájíme a položíme na broskve (pro ty, co mají rádi pikantnější pokrmy, můžeme přidat 3 chilli papričky). Mrkev nakrájíme na kolečka, smícháme se lžičkou oleje a krátce orestujeme v pánvi. Osolíme a opepříme a urovnáme do pekáčku. Brambory oloupeme a podélně rozřízneme (na 4 dílky). Promícháme s trochou oleje, solí a pepřem. Rozprostřeme na mrkev. Cibulku orestujeme krátce v troše oleje v pánvi a položíme na brambory. Ze 3 lžic slunečnicového oleje, lžíce hořčice a lžičky citrónové šťávy , špetky soli, pepře a lžičky medu připravíme marinádu. Krůtí stehna s ní potřeme a položíme na zeleninu do pekáčku. Zakryjeme a vložíme do studené trouby. Pečeme při 180 - 200 st. asi 1,5 hod. Pak stehna zabalíme do alobalu a necháme dojít. Zeleninu vyjmeme a zázvor (i chilli papričky) zbavíme semínek. Broskvové plátky i se šťávou přepasírujeme přes síto. Ohřejeme. Ochutíme solí, pepřem, cukrem a kouskem másla. Stehna vyjmeme z alobalu a na pár minut grilujeme na roštu. Omáčku rozdělíme na talíře, zeleninu poklademe po okrajích a doprostřed dáme hotové krůtí stehno. Zdobíme plátky broskve.