Použité suroviny receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:
400 g Gnocchi (hotový výrobek)
| 300 g krůtích prsou
| 400 g žampiónů
| 1 cibule
| 1 balení Koření na divočinu
| 50 g strouhaného sýra
| 300 ml vody
| olej k opečení
| tuk na vymazání formy
Postup přípravy receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:
Gnocci rozložíme do vymazané formy. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a uložíme na Gnocci. Cibuli i houby nakrájíme a opečeme na oleji. Zalijeme vodou, přidáme koření a necháme vařit. Přelijeme přes krůtí maso a zasypeme sýrem. Zapékáme 30 minut při 200 °C.
Fotky receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!