![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 10. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opláchneme hovězí maso (mohou být i odřezky), které nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na tuk do růžova. Vložíme maso a za stálého míchání jej osmahneme. Potom přidám ... …více»
|
![]() |
10. 10. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do hluboké pánve dáme sezamový olej, přidáme pokrájené houby a restujeme asi 5 minut. Přidáme cukr, sójovou omáčku, sherry a 5 lžíc vody. Přivedeme k varu. Pak vložíme brokolici, oříšky (pár ořechů ne ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do vroucí vody vložte hovězí maso, přidejte sůl, pepř, nové koření, cibuli i s částí slupek a vařte doměkka. Očistěte fazolky, dejte je do kastrolu, podlijte vodou a duste doměkka. Z měkkých fazolek s ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso (zadní hovězí, nemusí být roštěnec) nakrájíme na asi 0,5cm silné plátky, nařízneme okraje a naklepeme. Osolíme, opepříme a obalíme zlehka v mouce. Na pánvi rozpálíme tuk a jednotlivé roštěnky v n ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plátky masa lehce naklepejte a osolte, oloupané kiwi nakrájejte na plátky. Do zapékací mísy uložte plátky masa. Na plátky masa dejte kolečka kiwi, půlku meruňky (nebo broskve) a posypte sýrem. Pokapej ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky a na rozehřátém másle orestujeme dozlatova.
Kapary nasekejte a očištěnou červenou řepu pokrájíme na kostičky.
Mleté maso, kapary, cibuli a červenou řep ... …více»
|
![]() |
7. 08. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso lehce naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji pečeme na každé straně zhruba 4 minuty. Opečené vyjmeme, na zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ... …více»
|
![]() |
24. 07. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svíčkovou rozkrojíme na 2 pláty, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme uležet několik hodin v ledničce. Pak maso opečeme z každé strany asi 5 minut. Rokfór smícháme s máslem a p ... …více»
|
![]() |
18. 07. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na olivovém oleji asi 3 minuty restujeme cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme maso a opékáme 5 minut. Vmícháme rajčatový protlak, osolíme, opepříme a ochutíme worcesterskou omáčkou. Do jedné třetiny vý ... …více»
|
![]() |
18. 07. 2011 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roštěnky naklepeme, osolíme, na okrajích rozřízneme a jemně poprášíme kajenským pepřem. K roštěnkám připevníme párátky z každé strany plátek anglické slaniny. Takto upravené maso prudce osmahneme na r ... …více»
|