Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepravá srnčí pečeně

Nepravá srnčí pečeně
22. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nepravá srnčí pečeně: Nejdříve si svaříme vodu, ocet, koření a sůl do nálevu, který necháme vychladnout. Do studeného nálevu naložíme očištěné a omyté srdce a necháme dobře odležet. Polovinu slaniny nakrájíme na špikova ... …více»

Rozlítaní ptáčci

Rozlítaní ptáčci
22. 08. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Rozlítaní ptáčci: Maso nakrájíme na plátky. Ty naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. V tlakovém hrnci rozpálíme olej, plátky po obou stranách opečeme, přidáme n ... …více»

Roštěnky v sněhové košilce

Roštěnky v sněhové košilce
22. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky v sněhové košilce: Roštěnky nakrájíme na plátky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce pak usmažíme po obou stranách. Usmažené řízky rozložíme do pekáče vymazaném tukem. Vyšleháme sníh do tuha. Sníh ... ... …více»

Hovězí tagliata

Hovězí tagliata
22. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí tagliata: Česnek (množství podle chuti) očistíme a nakrájíme na plátky. Rozmarýn opereme a osušíme. Rukolu a rajčátka omyjeme a osušíme. Rukolu natrháme a rajčátka nakrájíme na měsíčky. Špalík masa rozdělíme ... …více»

Dalmatské polpety

Dalmatské polpety
22. 08. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Dalmatské polpety: Semeleme maso a přidáme k němu nasekanou cibuli, česnek, vejce a petrželku. Před smícháním směs osolíme a opepříme. Teprve potom vše důkladně promícháme. Vytvoříme kuličky (polpety) a každou obalíme v ... …více»
 

Husarské hovězí závitky

Husarské hovězí závitky
22. 08. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Husarské hovězí závitky: Plátky zadního rozklepeme do stran, abychom je mohli rolovat. Každý plátek osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Pak na ně rozložíme po kolečku slaniny, sýra a šunky. Obě cibule očistíme. Jednu na ... …více»

Pfefersteak

Pfefersteak
22. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pfefersteak: Plátek svíčkové opláchneme proudem studené vody a osušíme. Osolíme hrubozrnnou solí, opepříme, pomažeme olejem. V pánvi rozpálíme olej a steaky pečeme z obou stran. Přidáme kuličky zeleného pepře. ... …více»

Hovězí motánky na cibuli

Hovězí motánky na cibuli
22. 08. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Hovězí motánky na cibuli: Nakrájíme roštěnky, naklepeme a rozřízneme napůl. Osolíme opepříme a zamotáme páreček. Spíchneme párátkem nebo špejlkou. Na oleji smažíme cibulku, (čím víc, tím líp), až je taková akorát lehce zlatá, ... …více»

Hovězí na mandlích a rozinkách

Hovězí na mandlích a rozinkách
21. 08. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Hovězí na mandlích a rozinkách: Hovězí maso rozklepeme a přes vlákna je nakrájíme na tenké nudličky. Lehce je osolíme. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rozinky spaříme. V pánvi rozpálíme máslo s olejem. Vsypeme nudličky a za s ... …více»

Medailónky Sofia s hříbky nebo žampiony

Medailónky Sofia s hříbky nebo žampiony
21. 08. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Medailónky Sofia s hříbky nebo žampiony: Očištěné houby nakrájíme na slabší plátky a podusíme na másle. Silnější řezy z bílé veky okrájíme do čtverce, omočíme v rozmíchaných vejcích a usmažíme v oleji. Ze svíčkové ukrojíme dva plátky masa, l ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !