Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní hovězí kotlík s feferonkami

Pikantní hovězí kotlík s feferonkami
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Pikantní hovězí kotlík s feferonkami: Cibuli nakrájíme na kolečka, maso a šunku na kostičky a vše asi 5 minut opékáme na oleji. Přidáme sůl, pepř a feferonky, podlijeme vínem a dusíme asi 40 minut. Mezi tím oloupeme brambory a nakrájíme ... …více»

Pravá svíčková v lístkovém těstě

Pravá svíčková v lístkovém těstě
15. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Pravá svíčková v lístkovém těstě: Pravou svíčkovou osolíme, opepříme a v celku opékáme na oleji. Po opečení necháme vychladnout, pak potřeme jemně sekanou zeleninou spojenou s máslem. Takto připravenou svíčkovou zabalíme do lístkové ... …více»

Milánské řezy

Milánské řezy
15. 08. 2008 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Milánské řezy: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku osmažíme. Každý plátek pokapeme kečupem, posypeme sýrem a ozdobíme šunkovou rolkou. Ještě chvíli smažíme, aby se sýr roztavil. ... ... …více»

Biftek na šalvěji

Biftek na šalvěji
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Biftek na šalvěji: Maso nakrájíme na plátky vysoké asi 3 cm, lehce je naklepeme, osolíme a posypeme sušenou šalvějí. Pak je na rozpáleném másle opečeme z každé strany asi 5 minut. Přendáme na talíře, přelijeme vypečenou ... …více»

Bavorské zapečené roštěnky s překvapením

Bavorské zapečené roštěnky s překvapením
15. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bavorské zapečené roštěnky s překvapením: Roštěnky důkladně naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. Na polovině másla krátce orestujeme na kostičky nakrájenou šunku a brambory, osolíme, opepříme, vmícháme vejce a necháme je srazit. Na kaž ... …více»
 

Roštěná pro Elišku

Roštěná pro Elišku
15. 08. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěná pro Elišku: Maso nakrájíme na delší nudličky a pečlivě je promícháme se solamylem tak, aby v něm byly dokonale obalené. Na rozpáleném oleji krátce orestujeme na tenké plátky pokrájený česnek a cibuli, zaprášíme z ... …více»

Roštěná pana purkrabího

Roštěná pana purkrabího
15. 08. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Roštěná pana purkrabího: Plátky masa po okrajích nařízneme, aby se nekroutily a pak je z obou stran lehce naklepeme. Mírně je osolíme, opepříme a na oleji prudce orestujeme z obou stran. Podlijeme vínem a pod poklicí zvolna d ... …více»

Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách
15. 08. 2008 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí plátky na houbách: Plátky masa naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a kmínem. Pak je na rozpáleném sádle z obou stran prudce orestujeme, přidáme předem namočené houby, masox a pod poklicí dusíme zvolna doměkka. Pak plátk ... …více»

Hovězí plátky na smetaně

Hovězí plátky na smetaně
15. 08. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí plátky na smetaně: Plátky masa naklepeme z obou stran a pak je posypeme solí, pepřem a kmínem. Na rozpáleném sádle je prudce orestujeme z obou stran, podlijeme vodou a pod poklicí zvolna dusíme. K téměř měkkému maso při ... …více»

Ostře sledovaná hovězí pečeně dle Jiřího Menzla

Ostře sledovaná hovězí pečeně dle Jiřího Menzla
15. 08. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Ostře sledovaná hovězí pečeně dle Jiřího Menzla: Maso osolíme, obalíme v mouce, vložíme do rozpáleného oleje a zprudka opečeme. Přiklopíme pokličkou a dusíme. Koření vložíme do sítka nebo svážeme do uzlíčku, který přiložíme do šťávy k podušenému mas ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !