![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek se zeleným chřestem: Plátky svíčkové opepříme, posypeme lístky estragonu, vložíme do nádoby a potřeme většinou oleje. Necháme v chladu asi hodinu odležet. Poté na rozpálené pánvi zprudka opékáme z každé strany asi 3–4 min ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s kořením na divočinu: Maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a rozkrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nakrájíme na slabé plátky, nebo prolisujeme.
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme česnek a kostky masa a za stálého m ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labskaus : Maso uvaříme ve vodě doměkka. S okurkami umeleme na masové strojku a necháme odpočinout. Uvařené brambory prolisujeme na bramborovém lisu a smícháme s troškou masového vývaru na jemnou hmotu.
... …více»
|
![]() |
2. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky s fazolkami a mrkví: Mrkev na nudličky povaříme v osolené vodě 1 min. a fazolky 2 min. Scedíme, propláchneme. Maso osolíme opepříme, potřeme hořčicí a obložíme slaninou. Navrch rozdělíme zeleninu a 1 lžíci křenu. Maso zav ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky s hovězím masem a rajčaty: Papriky omyjeme, podélně rozpůlíme a očistíme. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném olivovém oleji ho zprudka opečeme, přidáme br ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Wara´ ´inab mahshi: Postup:
Maso vybereme ne příliš libové nebo přidáme 1-2 čajové lžičky oleje do směsi.Ostrým nožem uřízneme stonky vinných listů (nevyhazujeme, dáme stranou, budou se hodit později na vyložení dna hrn ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nudličky na česneku: Maso nakrájíme na silnější hranolky, osolíme, opepříme, promícháme se solamylem a prudce opečeme na horkém oleji. Přidáme lisovaný česnek, trochu kari koření, rychle zarestujeme a zastříkneme vodou.
... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarský hovězí guláš: Maso nakrájíme na úhledné kousky.
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na tuku dorůžova.
Přidáme mletou papriku, zpěníme ji.
Vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme a ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřový steak: Maso naklepeme, pepř vtlačíme z obou stran do steaků, opečeme 3 minuty z každé strany a osolíme.
Ve šťávě zpěníme cibuli, přidáme opečené maso, polijeme koňakem a zapálíme.
Jako příloha se hodí hra ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinský hovězí steak: Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme na 200 g steaky, posypeme barevným drceným pepřem a předem v koňaku naloženým zeleným pepřem.
Necháme při pokojové teplotě asi hodinu uležet a připravíme na gr ... …více»
|