![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso na zázvoru: Hovězí plátky dobře naklepeme, posypeme Solčankou a zázvorem. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme na másle, přidáme maso a po obou stranách dobře opečeme. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí s hráškovou omáčkou: Očištěné hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, zakapeme ho olejem a necháme rozležet. Mezitím na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli a zaprášíme ji mletou sladkou paprikou. Přidáme maso ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vydatný hovězí guláš (s houbami) : Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte oloupané, rozpůlené cibulky a smažte 5 minut dozlatova. Děrovanou lžící je vyjměte a udržujte teplé.
Do pánve přidejte hovězí maso pokrájené na kostky a za n ... …více»
|
![]() |
29. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s čepicí z listového těsta: Na rozpáleném oleji restujte cibulku, až bude tmavě hnědá. Ke konci přidejte česnek.
Na tomto základu maso asi tři minuty zprudka ze všech stran opékejte. Podlijte horkou vodou, ale jen tak, aby neb ... …více»
|
![]() |
28. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kořeněné hovězí plátky: Plátky masa lehce naklepeme, posolíme a barevným pepřem, paprikou, zakápneme koňakem a 2 lžícemi oleje. Necháme hodinu i déle rozležet. Hořčici dobře rozmícháme s cukrem, solí, černým pepřem, vmícháme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí sekanina: Maso umeleme na masovém strojku, smícháme s cibulí, česnekem, vejcem, solí a pepřem. Ještě přidáme asi 3 lžíce hladké mouky a vše pečlivě prohněteme. Z těsta utvoříme podlouhlou šišku, kterou ... ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivní guláš: Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka asi 3 minuty opékáme. Přidáme mouku, dobře promícháme a opékáme další 3 m ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanový hovězí guláš: Hovězí kližku nakrájíme na kostky a pak na nudličky. Osmahneme je na oleji, osolíme, přidáme pokrájenou cibuli, gulášové a kari koření. Podlijeme trochou vývaru a dusíme pod pokličkou. Během dušení pr ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dvojí maso ve smetanové omáčce: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené hovězí maso, posypeme ho mletou sladkou paprikou, kurkumou a po chvilce smažení ho zalijeme troškou vody. Na mí ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš bez cibule s hráškem: Maso nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme ho na oleji tak, že nejprve dáme hovězí a po chvíli vepřové. Když se maso pěkně osmahne, posypeme ho gulášovým kořením a dobře promícháme. Zalijeme vodou a ... …více»
|