![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nudličky se zeleninou: Nejdřív smíchejte kečup s hořčicí, sojovou omáčkou, okurkami, cukrem. Maso nakrájejte na nudličky, dejte do misky, přidejte škrob, sůl, pepř, chilli, prolisovaný česnek, lžíci oleje, promíchejte a nec ... …více»
|
![]() |
21. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené maso na slanině: Maso nakrájíme na kostičky, přidáme veškeré koření a dáme na půl hodiny do chladna. Oloupeme brambory, nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme Aromat Knorr a grilovací koření. Vezmeme si zapékací mísu ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rošťácké nudličky s uzeným masem: Maso nakrájíme na tenké nudličky a opečeme na oleji. Přidáme kostičky uzeného, nasekanou cibuli, opečeme a zaprášíme moukou. Osmahneme, malinko podlijeme, okořeníme a zakápneme worcestrem. Chvilku ... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí kostičky se špenátem: Hovězí maso nakrájíme na kostičky, zalijeme je sojovou omáčkou, přidáme koření, lehce osolíme. Špenátové listy opereme, necháme okapat, otrháme z nich tuhé části a vložíme do mísy. Sezamová semínka . ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s bok čoj: 1) Vařte bok čoj v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Udržujte v teple.
2) V rozehřátém woku nebo velké pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek a hovězí nudličky a smažte je 1-2 minuty na prudké ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky se sardelkami: Maso naklepeme, osolíme (méně, než jsme zvyklí, sardelky bývají velmi slané) a potřeme směsí, připravenou z nadrobno nasekaných sardelek a cibule, petrželky a hořčice. Plátky stočíme v závitky a sepne ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci: Maso položte na dno pomalého hrnce. V misce smíchejte obě tekuté polévky, nalejte je na maso a posypte práškovou cibulovou polévkou.
Vařte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této do ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový hrnec s houbami: V plastikovém sáčku smíchejte mouku se solí a pepřem. Do sáčku dejte maso a protřásáním je ve směsi obalte.
V hrnci rozehřejte tuk a na něm opečte maso po všech stranách do hněda (asi 3 minuty). K ma ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ždiarská jehla: Očištěnou svíčkovou a skopovou kýtu zbavenou přebytečného loje nakrájíme na menší kousky, které naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chla ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Písecká hovězí špička: Opláchnutý váleček hovězí špičky prošpikujeme slaninou, osolíme, a opepříme. Na sádle osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. V základu maso po všech stranách opečeme, podlijeme vodou a pod po ... …více»
|