![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované hovězí nudličky: Hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky. Marinádu si připravíme tak, že do mísy dáme jemnou hořčici, přidáme tři lžíce olivového oleje, worcesterskou a sójovou omáčku a vše dobře promícháme. Masové nu ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Boeuf a la mode: Roštěnec prošpikujeme slaninou, uzeným jazykem, okurkami a mrkví.
Na másle zpěníme zeleninu, přidáme pokrájenou cibuli a maso po všech stranách opečeme. Podlijeme a dusíme do měkka. Maso vyndáme a šť ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Štěpánská pečínka: Do omytého masa vyřízneme ve směru vláken otvor a vymažeme ho hořčicí. Pak do něj vtlačíme postupně vejce a uzavřeme párátky. Takto připravené maso osolíme, opepříme a na sádle prudce opečeme ze všech ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husarská pečínka: Maso vcelku a klobásu nakrájenou na kostičky společně opečeme na sádle, posypeme paprikou, mírně podlijeme a pod poklicí dusíme téměř doměkka. Maso dopečeme ve středně vyhřáté troubě už bez poklice a ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kovbojský guláš s irským pivem : V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli a česnek. Přidáme maso a lehce opečeme ze všech stran. Přidáme majoránku, mletý kmín, mletou červenou papriku a mletou chile. Vše dobře promícháme, až je maso ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na kmíně: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme drceným kmínem a obalíme v hladké mouce. V papiňáku na oleji necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli a přidáme maso. Zamícháme a trochu p ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak s hořčičnou omáčkou: V malé nepřilnavé pánvi (je nutné, aby měla i pokličku) rozpálíme lžíci oleje, vhodíme do něj kostičky brambor, zakryjeme pokličkou a asi 10 minut opékáme. Pánvičkou občas zatřeseme. Pak sundáme pokli ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Srbský hrnec: Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájemnou slaninu a maso nakrájené na kostky a opečeme ze všech stran. Přidáme bobkový list a na kostky nakrájené papriky a lilek, osolíme, ope ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaldeirada: Nejdříve nakrájíme cibuli a dáme smažit. Na to přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme a přidáme rajčata. Až maso změkne, přidáme na čtvrtky nebo na menší kousky nakrájené brambory, na k . ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky s petrželkou: Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, naklepeme, obalíme v mouce a opečeme zprudka na másle. Hotové plátky dáme do mísy, ve které je najemno nakrájená část petrželky a sůl. Dobře promícháme a podáváme ... …více»
|