![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Římská pečínka s játry: Maso, játra, cibuli, česnek najemno umelte. Housku namočte do mléka, vymačkejte, 4 vejce uvařte natvrdo. Bylinky nasekejte najemno. Smíchejte s houskou, 2 vejci a bylinkami, osolte a opepřete. Hmotu r ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vídeňská roštěná: Maso na okrajích nařízněte nebo okraj rozřízněte, naklepejte, osolte, opepřete, potřete olejem, dejte do vhodné nádoby, těsně uzavřete potravinářskou fólií a nechte v chladu 1 - 2 dny naležet. Cibule ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cikánské maso: Hovězí maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Posolíme a v kastrolu opečeme na cibulce z obou stran, přidáme lžičku papriky, osmahneme, podlijeme vývarem nebo masoxem a dusíme do poloměkka. Pak přidám ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyjevské roštěnky se smetanou: Roštěnky odblaníme, naklepeme, osolíme a poklademe je nudličkami nakrájených okurek, salámu a půlkami osolených vařených vajec. Maso zavineme do závitku, upevníme jehlou, opečeme a na cibulce zpěněné ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnické hovězí závitky: Hovězí maso si očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na plátky a přes folii naklepeme. Plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Mleté maso dejte do mísy, přidejte nahrubo nakrájené ... ... ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s křenem: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme osolený plátek hovězího masa. Po obou stranách opečeme, podlijeme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme hladkou ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andorrský biftek: Bifteky naklepejte, osolte a posypte pepřem, potřete olejem, Okraje zabalte do plátků slaniny.. Nechte odležet. Oloupejte lilek, nakrájejte na hranolky, posolte a nechte vypotit a pak osušte. Pór nakr ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na hřebíčku: Maso naklepeme a prošpikujeme špalíčky slaniny, osolíme, opepříme a prudce ze všech stran opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, plátky česneku, hřebíček, oregáno a opečeme. Podlijeme vínem, při ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rande s luciferem: Maso naklepeme, opepříme, pokapeme worcesterem, olejem, nějakým alkoholem (nejlépe brandy) a necháme přikryté rozležet.
Na rozpáleném tuku osmahneme po obou stranách hezky do hněda. Osolíme a pomažem ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Carbonada Argentina: V hrnci rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme dozlatova. Pak maso vyndáme a odložíme stranou, do hrnce dáme rajčata, papriku, cibuli a česnek a vše krátce podusíme. Přidáme vývar, víno a sůl i ... …více»
|