![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s bazalkovým krémem: Ve slané vodě uvařené brambory osušíme a rozmačkáme s máslem. V malém kastrůlku přivedeme k varu smetanu ke šlehání a přidáme bazalku. Přelijeme do mixéru, přidáme sůl a najemno rozmixujeme. Do směs . ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí se žampiony a okurkami: Maso nakrájíme na proužky. Oloupanou cibulku jemně usekáme. Žampiony očistíme, opereme a rozkrájíme na plátky. Také okurky nakrájíme na tenké plátky. V pánvi zahřejeme máslo a maso na něm po částech . ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Staročeský guláš se špekovým knedlíkem a smaženou cibulkou: Hovězí maso opláchneme, nakrájíme na kostičky. Cibuli spolu s kmínem osmahneme dozlatova. Přidáme maso a restujeme asi 10 min., přidáme protlak a znovu restujeme asi 5 min. Zasypeme sladkou paprikou, ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí po burgunsku: Maso nakrájíme na kostky 3-4 cm velké a slaninu na nudličky. Na rozpáleném oleji osmažíme slaninu, přidáme oloupané, ale celé cibulky a dozlatova všechno osmažíme.
Slaninu i cibulku vyjmeme a ve . ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí po italsku: Na oleji osmažíme cibuli a česnek. Až zesklovatí, přidáme maso a osmahneme ho ze všech stran. Přidáme nakrájenou papriku, okořeníme a vlijeme rajčata. Pod pokličkou dusíme, až je maso křehké. Podle po ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně s pomerančovým džemem: Maso prošpikujeme podélně rozříznutými stroužky česneku, osolíme, malinko posypeme skořicí a hodně grilovacím kořením a pálivou paprikou.Nakonec přiměřeně potřeme pomerančovou marmeládou (jsou-li v ní ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřené roštěnky s bramborovo-hráškovým pyré: Plátky masa obalte po obou stranách drceným pepřem, který dobře přitlačte. Nechte proležet. Brambory vhoďte do vroucí vody a vařte doměkka 10-13 minut. Přidejte hrášek, povařte další 2 minuty, sceďte ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí nudličky na mexický způsob: Maso si nakrájíme na nudličky. Dáme je do misky, osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Promícháme a necháme odležet v chladu nejlépe přes noc. Cibule nakrájíme na dílky, očištěnou papriku na nudličky. ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek na řecký způsob: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Rýži si předvaříme podle návodu. Rajčata a papriky očistíme a nakrájíme nadrobno.
Svíčkovou nakrájíme na plátky. Na pánvi re ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kebab s cibulí: Z oleje, vína, nadrobno nasekaných šalotek, hořčice a estragonu si připravíme marinádu. Vložíme do ní kousky masa, promícháme a necháme v chladu uležet alespoň dvě hodiny. Kousky masa potom střídavě n ... …více»
|