Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí biftečky s jablkem a nivou

Hovězí biftečky s jablkem a nivou
30. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí biftečky s jablkem a nivou: Plátky svíčkové lehce naklepneme, osolíme, opepříme a necháme pár hodin uležet. Poté je velmi rychle osmahneme na pánvi z obou stran, poklademe vrstvou strouhané nivy, nakrájeného jablka a dáme zapéct ... …více»

Guláš na červeném víně

Guláš na červeném víně
30. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš na červeném víně: V kastrolu na 2 lžících oleje zlehka opečteme nakrájenou slaninu, poté přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět a nakonec přidáme nakrájenou zeleninu. Přidáme na kostky nakrájené hovězí ... …více»

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou
30. 03. 2008 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Steak s pepřovou omáčkou: Steaky omyjte a osušte. Maso posypte kořením Kotányi mix Steak pfeffer a prsty ho lehce zatlačte do masa. Steak pečte na pánvi z každé strany 2-3 min, poté je vyjměte a překryté alobalem je uložte na ... …více»

Pečené hovězí ruličky

Pečené hovězí ruličky
30. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Pečené hovězí ruličky: Plátky hovězího masa důkladně naklepeme, osolíme, posypeme mletým pepřem a lehce potřeme hořčicí. Nak každý plátek masa pak položíme plátek slaniny, plátek šunky a kolečko cibule. Stočíme do závitku a ... …více»

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s fazolemi a houbami
30. 03. 2008 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Hovězí guláš s fazolemi a houbami: Fazole namočíme 24 hodin předem do studené vody, abychom je druhý den mohli uvařit. Na oleji či tuku osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené maso, které orestujeme a dochutíme solí, pepřem a ut ... …více»
 

Carpacio z pravé svíčkové s hoblinkami parmesanu

Carpacio z pravé svíčkové s hoblinkami parmesanu
29. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Carpacio z pravé svíčkové s hoblinkami parmesanu: Svíčkovou odblaníme, osolíme, posypeme drceným pepřem a pokapeme citronovou šťávou. Dále pokapeme lžící olivového oleje a dobře promneme. Takto připravenou svíčkovou zabalíme do potravinářské folie, a ... …více»

Vlámský pivrnec

Vlámský pivrnec
29. 03. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vlámský pivrnec: Troubu předehřejeme na 160 st. Do veliké a těžké pánve nalijeme olej, maso nakrájíme na kostky asi 5 cm a po obou stranách je rychle orestujeme, potom maso vyjmeme.Do pánve přidáme cibuli nakrájeno ... …více»

Maďarský perkelt

Maďarský perkelt
29. 03. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Maďarský perkelt: Maso omyjeme, osušíme, odblaníme a zbavíme ho přebytečného tuku. Nakrájíme ho na stejně velké kostky. Kostky vložíme do keramické nádoby a přidáme obě papriky, sůl, drcený kmín, pepř, olej a 2 lžíce m ... …více»

Guláš pana Jaromíra

Guláš pana Jaromíra
29. 03. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Guláš pana Jaromíra : Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, drcený kmín a za stálého míchání opékáme. Pak přidáme mletou papriku, zalejeme horkou vodou a dusíme té ... …více»

Sekaná s kapustou

Sekaná s kapustou
29. 03. 2008 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Sekaná s kapustou: Kapustu uvaříme ve slané vodě, vymačkáme a umeleme s masem a namočenými, vymačkanými houskami na masovém strojku. Okořeníme, promícháme s přísadami, vytvarujeme šišku a upečeme. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !