Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.05. 2025
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná na houbách - recept pro pomalý hrnec

Roštěná na houbách - recept pro pomalý hrnec
5. 04. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Roštěná na houbách - recept pro pomalý hrnec: Plátky hovězího masa opláchneme, osušíme, po obvodu na několika místech nakrojíme a z obou stran naklepeme. Osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Vložíme je do keramické nádoby pomalého hrnce a přidáme ... …více»

Hovězí carbonnade na pivě

Hovězí carbonnade na pivě
5. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí carbonnade na pivě: Na velké hluboké pánvi rozehřejeme máslo a lžíci oleje. Maso po obou stranách zprudka osmahneme a dáme na talíř. Na pánev přidáme ještě jednu lžíci oleje a cibuli. Na mírném ohni 10 minut smažíme, při ... …více»

Hamburgery z bramboráčků

Hamburgery z bramboráčků
5. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hamburgery z bramboráčků: Oloupané brambory nastrouháme. V misce je zamícháme s petrželkou, přidáme bílky, cibuli, muškátový oříšek, sůl a pepř. Z těsta vytvoříme 8 placiček, které osmažíme na oleji. Během smažení placiček si ... …více»

Irské dušené maso

Irské dušené maso
5. 04. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Irské dušené maso: Pokrájené maso (místo hovězího může být i skopové nebo jehněčí) obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Přendáme do kastrolu, podlejeme stoutem (Guiness, Murphy's, Beamish a pod.), osolíme, opepřím ... …více»

Florentské dušené hovězí

Florentské dušené hovězí
5. 04. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Florentské dušené hovězí: Na rozehřátém oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme trochu rozmarýnu, osolené, opepřené a na plátky nakrájené hovězí maso a dobře opečeme po obou stranách. Potom přilijeme víno, vývarem roz ... …více»
 

Pytlácká roštěná

Pytlácká roštěná
4. 04. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pytlácká roštěná: Plátky naklepaného masa poklademe orestovanou cibulí s paprikou a žampiony, přeložíme a sepneme jehlou, okořeníme solí a hrubým pepřem. Maso zprudka opečeme po obou stranách, do výpeku vmícháme kečup ... …více»

Svíčková Stroganov se šunkovými knedlíčky

Svíčková Stroganov se šunkovými knedlíčky
3. 04. 2008 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Svíčková Stroganov se šunkovými knedlíčky: Maso nakrájíme na plátky. Naklepeme a potom nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a opečeme doruda na pánvi. Opečené maso zalijeme vývarem. Přidáme rajský protlak, podušenou cibul ... …více»

Hrnec Fridrich

Hrnec Fridrich
3. 04. 2008 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hrnec Fridrich : Na kostky nakrájené hovězí maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibulku, anglickou slaninu a česnek. Směs osolíme, opepříme. Pak vše podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájené . ... …více»

Hovězí maso s fazolemi

Hovězí maso s  fazolemi
3. 04. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí maso s fazolemi: Fazole zalijeme studenou vodou a po 6 hodinách scedíme, zalijeme červeným vínem a vaříme 10 minut. Hovězí maso nakrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme drobně nakrájenou c . ... …více»

Biftek na zeleném pepři

Biftek na zeleném pepři
3. 04. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Biftek na zeleném pepři : Plátky svíčkové jemně naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem, vetřeme do masa a necháme chvílku v lednici uležet. Oloupeme brambory na jemné kousky, nasekáme kapii a petrželku . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !