![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové řezy zapečené s chřestem: Maso rukou zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, pokameme trochou oleje a necháme 3-4 hodiny uležet. Na zbylém oleji potom řezy z obou stran zprudka opečeme a při snížené teplotě zvolna dohotovíme. Na ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plněné květákem: Hovězí maso nakrájíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme. Květák uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozmačkáme. Přidáme vejce, strouhanku, osolíme, okořeníme a promícháme. Maso potřeme květákovou sm ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mrkvové závitky: Naklepeme plátky masa a osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Do plátku slaniny zabalíme mrkev zkrácenou na délku závitku a položíme na plátek masa. Stočíme, spíchneme jehlou a obalíme v mouce. Závitky ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky s fazolemi: Hovězí naklepeme, osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce a opečeme na sádle nebo oleji. Vyjmeme je, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. Maso vrátíme, mírně podlijeme a dusíme téměř domě ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s růžičkovou kapustou: Cibuli a slaninu nakrájíme na kostečky a osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme a dusíme téměř doměkka. Přidáme koření, prolisovaný česnek a kapustu. Mírně podlijeme a ještě krá ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pekingské hovězí maso: Hovězí maso si připravíme na šál, do pánve nebo kastrolu dáme všechny ingredience a vaříme. Když je maso měkké, vyjmeme je a necháme vychladnout. Po vychladnutí maso nakrájíme na slabé plátky, rozloží ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Shabu-shabu: Tenké plátky roštěné (cca 6 plátků na osobu) si připravíme na mísu, osolíme, opepříme, naplníme pórkem a česnekem. Dáme na rozpálený tál (pánev) a postupně rolujeme. Pracovat musíme svižně, abychom te ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Židovské maso: Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Do masa vpichujeme špičatý nůž a vtíráme pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme ... ... …více»
|
![]() |
2. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak v citronové marinádě: Připravíme marinádu z olivového oleje, worcesteru, hořčice, citronové kůry, drceného pepře a cukru. Vše dobře našleháme, vmícháme nasekanou cibulku a do takto připravené marinády na 24 hodin naložíme ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s perníkovou omáčkou: Cibuli oloupeme a nasekáme. Do 250 ml vody přilijeme trochu octa, přidáme bobkový list, sůl a zrnka pepře a krátce povaříme. Necháme vychladnout. Do této marinády naložíme hovězí pečínku nejméně na 12 ... …více»
|