![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí frikadelky se zeleninovým pyré: Oloupané brambory a očištěnou kořenovou zeleninu pokrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, osolíme a vaříme. Když jsou brambory i zelenina měkké, vodu slijeme, zalijeme teplým mlékem a rozšťoucháme na ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sardelové řízky: Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, potřeme máslem umíchaným se sardelovou pastou a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladu. Nejlépe do druhého dne. Nařízneme okraje a rychle opečeme po obou ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kýta na pivě: Plátky masa nakrájíme na nudličky a opečeme na vyškvařené slanině. Posolíme , popepříme a dusíme ve vlastní šťávě, až je maso skoro měkké. Do druhého pekáčku střídavě skládáme maso posypané tymiánem a ... …více»
|
![]() |
19. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské roštěnky: Roštěnky na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme majoránku, vložíme roštěnky. Vše opečeme, podlijeme šťávou z rajča ... …více»
|
![]() |
18. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazolky s hovězím masem: Do vroucí osolené vody vložte opláchnuté maso, koření, jednu cibuli a velmi zvolna vařte asi 2 hodiny (až je maso měkké).
Do kastrolu dejte fazolky, podlijte je vodou, osolte a poduste doměkka. Z měk ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso stroganov: Do pánve dejte máslo rozehřejte, na něj najemno pokrájenou cibuli chvilku osmažte. Na cibulku dejte na jemné nudličky pokrájené maso které si osolte a opepřete. Orestujte a podlijte vodou. Duste až je ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Moravský pivní guláš: Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, posypeme kmínem a orestujeme. Zalijeme polovičkou piva, přidáme r ... …více»
|
![]() |
17. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí steak s krustou: Hovězí steak pěstí naklepeme, potom po obou stranách potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Tymián smícháme se strouhankou. Připravíme si mouku a vejce na obalení. Steaky obalíme v mouce, vejci, strouha ... …více»
|
![]() |
16. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak na pepři: Rozdrťte či rozemelte pepř a směsí poprašte steaky. Dejte stranou a rozpalte těžkou, nejlépe litinovou grilovací pánev. Steaky opečte 2 – 3 minuty z každé strany na suché nebo jen lehce naolejované pá ... …více»
|
![]() |
13. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecký guláš: Na rozpáleném oleji zprudka opečeme osolené kostky masa, přidáme cibuli, aby zezlátla a papriku s vegetou. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme, lusky fazolek šikmo pokrájíme, a když je maso téměř mě ... …více»
|